Ovo su omiljene funkcije Windows 10 korisnika | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su omiljene funkcije Windows 10 korisnika

Pogledajte zašto korisnici koji ga već koriste vole Windows 10.

  Izvor: MONDO portal.

Microsoft podpredsednik za OEM, Nik Parker, kojeg smo sreli i na konferencijama partnera, koji se bave proizvodnjom hardvera, otvorio je IFA 2015 Keynote u Berlinu rečima kako kompanija želi da omogući svima na svetu da rade i zabavljaju se na najbolji način. Iz tog razloga Microsoft će se pobrinuti, zajedno sa kompanijama HP, Lenovo, ASUS, ACER, Toshiba, Dell, drugim poznatim, ali i lokalno prepoznatljivim kompanijama za svaki region, kako bi korisnici bili potpuno zadovoljni.

Opcija Windows-a 10 koji se "ponaša" kao servis omogući će bržu nadogradnju, dodavanje novih opcija, ali i ispravku grešaka.

Windows 10 Insider program se nastavlja i na njemu sad radi preko sedam miliona ljudi!

Microsoft je ponosan na Windows 10, a korisnici ga vole zbog četiri ključne stvari:

- Deluje i dalje poznato, iako je potpuno nov
- Sigurniji je i bezbedniji
- Ličniji je i produktivniji, kao i zbog toga što
- Donosi nova iskustva i uređaje.

Tokom demonstracije Windows-a 10 podsetili su nas na njegove nove i najbolje opcije. Ipak, posebo su posvetili pažnju Continuumopciji.

Windows 10 je univerzalna platforma i kao takva omogućava rad univerzalnih aplikacija na mašinama kakve su Xbox konzola, klasičan PC, tablet ili čak mobilni telefon. Univerzalne aplikacije, kakve su Office ili Outlook, Microsot Edge i Xbox aplikacija, prilagođavaju svoj interfejs uređaju na kojem se nalaze, a kombinovanjem dva uređaja omogućavaju nesmetan rad na oba. Zahvaljujući Continuum opciji za telefone sa Windowsom 10 i vlasnici tih uređaja imaće na raspolaganju svoj PC kad god im to zatreba.

Povezivanjem preko bežične mreže ili HDMI kablom korisnik će univerzalnu aplikaciju s telefona ili tableta projektovati na PC ili ekran s nekim od ovih tipova veze i može da nastavi rad sa tastaturom i mišem, kao što bi, inače koristio svoj PC računar. Na ovaj način mobilni telefon postaje još moćnija alatka, koja će na putovanjima i u vreme odmora zaista uspeti da odmeni klasičan PC.

Na kraju smo saznali i šta sve pokreće Windows 10: Poker mašine, bankomate, bolničku opremu, pumpe, veliki broj samostalnih i umreženih "indoor" i "outdoor" displeja, Internet of Things za koji postoji posebna Windows 10 verzija, senzore (svih vrsta), minijaturne USB PC mašine i mnoge druge mašine.

Koja je vaša omiljena Windows 10 opcija?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu. Ne zaboravite da pratite ostale priče sa IFA sajma iz Berlina na MobIT-u i na svim društvenim mrežama putem oznake #MobITIFA15.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA