Saveti

Problemi s preuzimanjem besplatnih igara - rešili smo ih za vas (VIDEO)

Epic Store još jednom je usporio pod navalom igrača, koji žele da preuzmu čak dve besplatne, a odlične igre, pa vam opet pomažemo pravim savetima!

Borderlands: The Handsome Collection Trailer video (MobIT)
Izvor: IGN

Pre dve nedelje kao bomba je odjeknula vest da EPIC Store besplatno poklanja GTA 5 Premium Edition igru, zajedno sa GTA Online, pa Civilization VI, a ove nedelje je tu već još jedna PREMIUM igra, zapravo dve - koje u slobodnoj prodaji koštaju okruglo 60 evra (i to na popustu)!

Mnogi korisnici su požurili da preuzmu Borderlands: The Handsome kolekciju, nakon čega su se zatekli u situaciji - šta dalje? - jer ili ne umeju da preuzmu igru ili im Epic to ne dozvoljava.

Ne brinite, evo kako sve funkcioniše, objasnićemo.

Sudeći po komentarima na MONDU, neki od vas nisu se dosad susretali sa EPIC Store ponudama, što jeste čudno, ali nema veze sad s ovom pričom, pa ćemo vam objasniti kako sve radi.

Pre svega, potreban vam je EPIC Store nalog. Besplatno ga otvorite na EPIC Store-u.

Odmah nakon toga potrebno je da u Settings meniju svog EPIC naloga napravite dodatnu zaštitu naloga tj. potvrdu prijave u dva koraka. To će zahtevati da se na EPIC Store prijavljujete regularno tj. upisivanjem lozinke i korisničkog imena, ali ćete morati da pružite i dodatnu potvrdu SMS porukom ili mejlom, u zavisnosti od toga kako ste podesili autentifikaciju u drugom koraku. Ovo se podešava u odeljku Password & Security, pa dole u Two-Factor Authentication. Više pročitajte u našoj detaljnijoj vesti, šta to znači za vas i zašto je dobro da imate 2FA.

Kad ste onlajn sve sredili preuzmite EPIC Launcher, koji vam je neophodan da biste igrali igre EPIC Store ponude i da biste ih preuzeli na računar.

Instalirajte ga, upišite svoje podatke i potvrdite sve.

Sad ste samo na korak od Borderlands: The Handsome igre. Nađite igru u Launcher-u, u okviru prodavnice (dve su objedinjene u istom fajlu) ili pratite link za besplatno preuzimanje. EPIC Store će vam objaviti da ste uspešno potvrdili Borderlands: The Handsome igru i poslaće vam mejl s računom da ste je kupili za 0,00 evra.

Nakon toga u Library odeljku pronađite igru i instalirajte je ili to ostavite za kasnije, kad god poželite da je instalirate - igra će biti tu!

Trebaće vam oko 20 GB slobodnog prostora na disku za igranje, kao i Windows 7 SP1 tj. 8.1 tj. 10 OS, Quad Core procesor @ 2.3 GHz, DirectX 9.0c podrška i grafička karta sa makar 2 GB memorije AMD ili NVIDIA, kao i 4 GB RAM-a da normalno terate ovu igru. Minimalna konfiguracija data je na sajtu igre.

Igra Borderlands: The Handsome je besplatna do 4. juna u 17 sati po našem vremenu.

I, to je to, nema više problema :)

Napomena: Kad potvrdite kupovinu igre i dodate je u biblioteku svojih igara vratite se još jednom na link igre i kliknite prvo na More Info odmah ispod Borderlands 2 naslova, i skrolujte dole do Borderlands 2 Ultra HD Texture Pack, gde ćete kliknuti na Get. Na taj način ćete dobiti besplatan paket, koji unapređuje teksture igre i podiže njihov kvalitet. Sve isto uradite i na Borderlands: The Pre-Sequel igri, sa njenomUltra HD Texture Pack ponudom, takođe besplatnom. Hvala našem čitaocu “Цоа” na dojavi za ovo ;)