Evo rešenja!

GTA 5 problemi s besplatnom igrom - rešili smo ih za vas! (VIDEO)

Par koraka, koje morate da ispunite, da biste besplatno preuzeli GTA 5 i GTA Online.

Grand Theft Auto V video (MobIT)
Izvor: Rockstar Games

Kao bomba je odjeknula vest da EPIC Store besplatno poklanja GTA 5 Premium Edition igru, zajedno sa GTA Online.

Mnogi korisnici su požurili da je preuzmu i nakon toga zatekli se u situaciji - šta dalje?

Ne brinite, evo kako sve funkcioniše, objasnićemo.

Sudeći po komentarima na MONDU, neki od vas nisu se dosad susretali sa EPIC Store ponudama, što jeste čudno, ali nema veze sad s pričom, pa ćemo vam objasniti kako sve radi.

Pre svega, potreban vam je nalog. Besplatno ga otvorite na EPIC Store-u.

Odmah nakon toga potrebno je da u Settings meniju svog novog naloga napravite autentifikaciju naloga tj. potvrdu prijave u dva koraka. To će zahtevati da se na EPIC Store prijavljujete regularno tj. upisivanjem lozinke i korisničkog imena, ali ćete morati da pružite i dodatnu potvrdu SMS porukom ili mejlom, u zavisnosti od toga kako ste podesili autentifikaciju u drugom koraku. Ovo se podešava u odeljku Password & Security, pa dole u Two-Factor Authentication. Više o tome pročitajte u našoj detaljnijoj vesti i šta to tačno znači za vas i zašto je dobro da imate 2FA.

Kad ste onlajn sve sredili preuzmite EPIC Launcher, koji vam je neophodan da biste igrali igre EPIC Store ponude i da biste ih preuzeli na računar.

Instalirajte ga, upišite svoje podatke i potvrdite sve.

Sad ste samo na korak od GTA 5 i GTA Online besplatnih igara. Nađite ih u Launcher-u u okviru prodavnice ili pratite link za besplatno preuzimanje. EPIC Store će vam objaviti da ste uspešno potvrdili GTA V PREMIUM EDITION igru i poslaće vam mejl s računom da ste je kupili za 0,00 evra.

Nakon toga u Library odeljku pronađite GTA V PREMIUM EDITION i instalirajte igru.

Trebaće vam oko 95 GB slobodnog prostora na disku za igranje, kao i Windows 7 SP1 tj. 8.1 tj. 10 OS, Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz (4 jezgra) tj. AMD X8 FX-8350 @ 4 GHz (8 jezgara) procesor, NVIDIA GTX 660 2 GB tj. AMD HD7870 2 GB grafika i 8 GB RAM-a da normalno terate GTA V igru. Minimalna konfiguracija data je na sajtu igre.

I, to je to, nema više problema :)

Uživajte u igranju i slobodno preporučite ljudima da je preuzmu!

NAPOMENA: Ovo je samo PC igra i nedostupna je za PS4, Xbox One i druge konzole. Ovo je PREMIUM EDITION verzija igre, koja uključuje i GTA Online i MILION KEŠ bonusa, uz sav sadržaj dosad zvanično dostupan za GTA V i GTA Online. Ovo je, takođe igra uz koju dobijate Criminal Enterprise Starter Pack, kojem će trebati od sedam do 10 dana da se učita na neke naloge, zato - strpljenja!