Olakšajte sebi, koristite NOVE Messenger gestove (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olakšajte sebi, koristite NOVE Messenger gestove (FOTO)

Prevlačenje je u poslednjim Messenger verzijama daleko zastupljenije, nego ranije.

  Izvor: MONDO / Marko Čavić

Ako želite da brzo odgovorite na svoju poruku tj. da je citirate pre nego što odgovorite na nju - zadržite je i prevucite zdesna nalevo. Ako želite da brzo odgovorite na poruku iz prepiske, koja nije vaša i da je prethodno citirate - prevucite sleva udesno sve vreme držeći prst na toj poruci.

Još jedna opcija prevlačenja dostupna je u glavnom meniju Messenger aplikacije. Zadržite konverzaciju i prevucite zdesna ulevo da otkrijete dodatne opcije: tri crtice (za kontrolu konverzacije), Zvono (za isključivanje obaveštenja) i Kantu za otpatke (za brisanje konverzacije. Zadržite konverzaciju i prevucite sleva udesno da otkrijete dodatne opcije: Plavi fotoaparat (šaljete sliku s kamere direktno bez ulaska u konverzaciju), Slušalica (Messenger audio poziv) i Video kamera (Messenger video poziv).

Nešto nije jasno? Pogledajte našu galeriju slika!

“Gestures“, odnosno gestovi ili kako smo ih mi nazvali prevlačenje-pokreti, dostupni su već nekoliko verzija Messenger aplikacije, ali nisu svi korisnici znali za njih. Lako je navići se na njihovo korišćenje, a nude odličan i brz način da se dođe do najčešće korišćenih opcija u manje klikova.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA