Kako da najlakše kontrolišete troškove mobilnog | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da najlakše kontrolišete troškove mobilnog

mts vam predstavlja jedinstvenu mobilnu tarifu za još bolju kontrolu vaših troškova – Kontrola troškova.

  Izvor: mts

Izaberite mts tarifni profil Kontrola troškova i svakog meseca dobijate isti iznos računa, dupli bonus kredit u okviru naknade i mogućnost da prenesete nepotrošeno ili da dopunite kredit po želji.

Na raspolaganju su vam sledeći Kontrola troškova tarifni profili:

- Kontrola troškova 500 – za mesečnu naknadu od 500 dinara dobijate 500 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 150 MB za surfovanje po internetu i 1.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 1000 – za mesečnu naknadu od 1.000 dinara dobijate 1.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 300 MB za surfovanje po internetu i 2.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 2000 – za mesečnu naknadu od 2.000 dinara dobijate 2.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 500 MB za surfovanje po internetu i 4.000 dinara bonus kredita.

Uz ugovor na 24 meseca za izabranu tarifu Kontrola troškova možete da se opredelite za 40% popusta na mesečnu naknadu ili mobilni telefon po ceni već od 1 dinar.

Pored toga, na raspolaganju su vam i povoljni tarifni dodaci, kao i opcije za Povoljne razgovore (Pripejd najdraži broj, Tri omiljena broja i InoCall tarifna opcija).

Prijavite se za Kontrola troškova tarifu online, pozivom na 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica i iskoristite sve prednosti koje vam ona omogućava.

Više informacija o tarifi Kontrola troškova vas čeka na mts sajtu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi