Kako da svuda imate brz i stabilan Internet | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da svuda imate brz i stabilan Internet

Izvor mts

U svakom trenutku i na bilo kom mestu – brz i pouzdan Internet putem 4G mts mreže uz Pripejd mobilni Net paket, a očekuje vas i duplo više Interneta uz uplaćenu dopunu.

 Izvor: mts

Možete još opuštenije da surfujete po Internetu, bez obzira gde se nalazite, uz povoljan mts Pripejd mobilni Net paket i novčani bonus za Internet uz svaku uplaćenu dopunu Data SIM kartice.

Pripejd mobilni Net paket sadrži LTE modem i 4G Data SIM karticu sa 10 GB inicijalnog kredita za prenos podataka u domaćem saobraćaju, koje možete da iskoristite u periodu od 60 dana od aktivacije paketa. Paket se aktivira vrlo jednostavno - tako što ćete da započnete Internet sesiju ili pošaljete besplatnu SMS poruku na broj 777.

Ukoliko imate tablet ili računar sa integrisanim modemom i modem vam nije potreban, na raspolaganju vam je pripejd 3G Data SIM kartica sa inicijalnih 500 MB za prenos podataka, koje možete da iskoristite 30 dana od dana aktivacije.

Kada potrošite inicijalni kredit, vašu Data SIM karticu možete da dopunite na bilo koji od uobičajenih načina za pripejd dopune, pri čemu dobijete bonus za više Internet saobraćaja:

- ukoliko izvršite dopunu u iznosu od 300 dinara ili više, dobijate novčani bonus u vrednosti 100% uplaćenog iznosa,

- ukoliko izvršite dopunu u iznosu do 300 dinara, dobijate novčani bonus u vrednosti 50% uplaćenog iznosa.

Bonus koji se ostvari na ovaj način možete da iskoristite za Internet saobraćaj u periodu od 30 dana od dana dodele bonusa, dok stanje na računu možete da proverite slanjem SMS poruke sa tekstom STANJE na broj 777.

Paket Pripejd mobilni Net možete da kupite po ceni od 6.000 dinara u nekoj od naših poslovnica, dok je cena Data SIM kartice 300 dinara.

Za više informacija o ovom paketu, Data SIM kartici i načinu dopune iste posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi