Povežite TV i PC tastaturom: Evo kako! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povežite TV i PC tastaturom: Evo kako!

Bežična tastatura omogućava kontrolisanje računara na TV uređaju i pregled različitog sadržaja.

  Izvor: Logitech.

Bežičnu touch tastatura Logitech K400 Plus omogućava kontrolisanje računarskog ekrana na televizoru. K400 plus ima bežični raspon od 10 metara i integrisani touchpad, a pravi je dodatak za streaming filmova, TV emisija, muzike ili drugih zabavnih sadržaja na vašem računaru iz fotelje.

Nadograđujući nove mogućnosti na već popularnu Logitech bežičnu touch tastaturu K400, K400 plus ima odgovarajući integrisani touchpad s podesivim upravljačem kontrola što je čini kompaktnim uređajem koji u jednom donosi i tastaturu i miša. Pripadajuće tipke omogućavaju jednostavan pristup kontrolama glasnoće i navigaciji, a intuitivni tasteri sa strelicama pomoći će vam da brže izaberete zabavni sadržaj iz internet ponude.

Dizajnirana za moderne dnevne sobe, ova bežićna touch tastatura je elegantna i sive boje, što je čini idealnom za lako kombinovanje. Baterije traju do 18 meseci. Logitech bežična touch tastatura K400 Plus prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 44.95 evra, što i nije previše s obzirom na njihoove cene i ono što tastatura nudi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

VideoLogitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi