GMail trikovi za bolji rad sa mejlovima! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GMail trikovi za bolji rad sa mejlovima!

Pogledajte kompilaciju najboljih saveta i trikova, koji će vam olakšati korišćenje GMail servisa na telefonu i vebu.

 Izvor: Promo.

GMail možda nije sto odsto siguran kada su podaci korisnika u pitanju, ali je svakako jedan od najkorišćenijih servisa za razmenu elektronske pošte trenutno na svetu. Ovih par saveta pomoći će vam da mejl usluge Googla na telefonu i vebu koristite brže i lakše kako biste uštedeli vreme.

Jedan od najboljih saveta koji ćete videti u nastavku jeste kako da opozovete već poslat mejl. Ukoliko vam treba dodatno uputstvo pratite prethodni link. Drugi savet je kako da napravite šablone i ubrzate slanje mejlova, slično predefinisanim porukama prilikom odbijanja poziva na telefonu. Treći savet je da napravite oznake za mejlove i kako da ih ubacite i promenite. Tu je i mogućnost promene pozadine GMail interfejsa na vebu, kao i mogućnost korišćenja GMail usluga bez Java skripta, koji mejlove i sadržaj učitava brže i troši manje podataka tokom korišćenja servisa.

Ukoliko i vi imate neki savet kako da lakše koristimo GMail komentari i Facebook MobIT stranica su vaši, a video vas čeka odmah u nastavku!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi