Priča srpski!

Striming servis SkyShowtime stiže u Srbiju 14. decembra

Autor Ilija Baošić

Serije, filmovi, dokumentarci, sadržaj za najmlađe, lokalni sadržaj i podrška za srpski jezik.

Izvor: Paramount Pictures

U Amsterdamu je održano ekskluzivno evropsko predstavljanje striming platforme SkyShowtime, kojem su prisustvovale brojne uticajne ličnosti iz sveta zabave.

Prisutnima se na početku događaja obratio Monti Sarhan, izvršni direktor SkyShowtime i najavio da će usluga biti dostupna od decembra na brojnim teritorijama centralne i istočne Evrope. Premium SkyShowtime ponuda koja sadrži ekskluzivan sadržaj biće dostupna u Srbiji od 14. decembra.

SkyShowtime korisnicima nudi izobilje kvalitetnog i zabavnog sadržaja, u vidu popularnih filmova i serija, kao i odabrani izbor kultnih naslova svetskih produkcijskih kuća kao što su Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock. Striming platforma će takođe sadržati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe, a domaćim korisnicima će posebno značiti što će u potpunosti podržavati srpski jezik, što je za SmartLife i potvrdila predstavnica striming kompanije početkom septembra.

"Kada SkyShowtime bude lansiran na svim tržištima, ceo katalog će imati titlove na svim jezicima. Sadržaji za decu će biti titlovani i/ili sinhronizovani na svim tržištima".

Osim Srbije, SkyShowtime će 14. decembra takođe biti lansiran u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji, a od februara 2023. ova striming platforma biće dostupna i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj.

Više detalja o programu i cenama za centralnu i istočnu Evropu biće dostupno uoči lansiranja platforme 14. decembra.

SkyShowtime u Srbiji od 2023. godine VIDEO
Izvor: SkyShowtime