SkyShowtime će podržavati srpski jezik titlova i sinhronizacije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SkyShowtime će podržavati srpski jezik titlova i sinhronizacije!

Autor Marko Čavić

Ohrabrujuća poruka iz popularnog streaming servisa.

 10618_SkyShowtime_Master_Logo_Key_Asset_AW_150dpi_16_9.jpg Izvor: SkyShowtime

Najava da će se SkyShowtime početkom 2023. godine naći i pred korisnicima u Srbiji izazvala je veliku pažnju potencijalnih gledalaca, koji i dalje nisu navikli da u svojoj zemlji gledaju omiljeni sadržaj na svom jeziku.

S tim u vezi želeli smo da saznamo da li će SkyShowtime biti kao konkurenti koji su odavno u Srbiji, a još uvek nisu progovorili naš jezik svojim titlovima ili sinhronizacijom, pa smo stupili u kontakt s predstavnicima streaming kompanije.

Na upit da li će novi streaming servis govoriti srpski dobili smo potvrdan odgovor, koji prenosimo u celosti:

"Kada SkyShowtime bude lansiran na svim tržištima, ceo katalog će imati titlove na svim jezicima. Sadržaji za decu će biti titlovani i/ili sinhronizovani na svim tržištima".

Takođe, streaming servis napominje da je trenutno u toku dolazak na sva tržišta, koji obuhvatiti i našu i zemlje iz okruženja. Platforma će se u narednim mesecima i tokom 1. tromesečja 2023. širiti na Španiju, Portugaliju i Andoru i Centralnu i Istočnu Evropu. Time će biti obuhvaćena tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Crne Gore, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovačke i Slovenije. Ipak, konkretni datumi lansiranja i cene korišćenja na mesečnom nivou biće objavljeni narednih meseci u trenutku pred dolazak servisa na svako od tržišta.

Šta će sve SkyShowtime nuditi i koje filmske kompanije i studije zastupa detaljno smo opisali u originalnoj najavi, koju imate priliku da pročitate na linku.

SkyShowtime u Srbiji od 2023. godine VIDEO
Izvor: SkyShowtime

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

NOPE

Kad oni krenu sa streamingom, Netflix pretplata se otkazuje.

bole

lepo je to, samo sta ima na tom strimingu,dexter zadnja sezona bila dobra zavrseno....jedino sto me interesuje je "yellowjackets" solidna serija,ovaj yellowstone vidim da je dobro ocenjen ali nisam gledao....ali opet vise me zanima "from" druga sezona koja isto na manjem strimingu servisu...