Je li u pravu?

Ilon Mask o seriji Prstenovi moći: Tolkin se u grobu okreće!

Autor Marko Čavić

Prema njegovom mišljenju samo Galadrijela je hrabra, pametna i fina.

Izvor: Amazon Prime Video

U pauzi priprema za suđenje sa Twitter kompanijom koju više ne želi da kupi Ilon Mask nađe vremena i da pogleda aktuelne serije.

Tako je Ilon Mask kritikovao novu seriju Gospodar prstenova: Prstenovi moći, koja se emituje na Amazon Prime streaming servisu, u svom maniru tvitujući da se pisac "Tolkin okreće u grobu".

Prema njegovom mišljenju, "dosad je svaki muški lik u seriji kukavica, kreten ili i jedno i drugo", napominjući da je samo "Galadrijela hrabra, pametna i fina".

Trebalo bi istaći i to da je Ilon Mask dugogodišnji rival sa osnivačem Amazon kompanije, Džefom Bezosom, a animozitet među njima dodatno je pojačan otkako su ovi milijarderi ušli u svemirsku trku. Osnivač kompanije Tesla i SpaceX ima običaj da objavljuje podrugljive stvari na Bezosov račun, kao i na račun njegovih kompanija Amazon i Blue Origin.

Prve dve epizode serije The Rings of Power, koja je najavljena kao najskuplja serija do sada, stekle su više od 25 miliona gledalaca u prva 24 sata prikazivanja, ali je među kritičarima i publikom raskol veličine kanjona - dok kritika kaže da je serija vrhunska, publika kaže da je smeće…

Zbog bombardovanja serije užasnim ocenama Amazon Prime je čak bio i zabranio upisivanje komentara na The Rings of Power 72 sata.

Šta vi kažete na sve ovo?

The Lord of the Rings: The Rings of Power VIDEO
Izvor: Prime Video