Tinder novitet: Ako ne možete sami, u pomoć priskaču rodbina i prijatelji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tinder novitet: Ako ne možete sami, u pomoć priskaču rodbina i prijatelji

Ideja iza nove funkcije – Tinder Matchmaker, je da korisnici saznaju ko bi im, prema mišljenju bliskih ljudi, potencijalno bio dobar partner

 Tinder Izvor: Smart Life/ Pexels/ cottonbro

Najpopularnija mobilna aplikacija za upoznavanje i povezivanje – Tinder uvela je jednu zanimljivu novinu. Njeni korisnici će ubuduće, osim samostalnog upoznavanja, za povezivanje sa potencijalnim partnerkama i partnerima u pomoć moći da pozovu rodbinu i prijatelje.

Nova funkcija nazvana Tinder Matchmaker, odnosno Tinder provodadžija, podrazumeva da korisnici aplikacije mogu da pozovu svoje prijatelje ili, možda, rodbinu, da im predlože treće osobe kao potencijalne emotivne partnere.

Iz Tindera poručuju da je ideja iza nove funkcije da korisnici saznaju ko bi, prema mišljenju njima bliskih ljudi, bio odgovarajući partner za njih, prenosi TechCrunch. Zanimljivo je i to da predloge korisnicima mogu da daju i oni koji nisu na platformi, odnosno ne koriste Tinder aplikaciju.

Tinder Matchmaker – Tinder "provodadžija"
Izvor: YouTube / Tinder

"Provodadžisanje" funkcioniše tako što korisnik Tindera, kada aktivira opciju Tinder Matchmaker, dobija link koji, u roku od 24 sata, može da podeli sa 15 prijatelja. On kojima je link poslat, putem njega korisniku mogu da, prema svom mišljenju, preporuče profile potencijalno zanimljivih partnerki ili partnera.

Nova opcija je inspirisana podacima iz istraživanja koje je Tinder sproveo među svojim kosinicima, a prema kome preko 75 odsto samaca, više puta mesečno, o svom ljubavnom životu razgovara sa svojim prijateljima.

Inače, istraživanja pokazuju da korišćenje aplikacija za upoznavanje u svetu generalno stagnira, pa se uvođenje "provodadžisanja" može videti i kao pokušaj Tindera da se tome suprotstavi.

Tinder Matchmaker je već dostupan u SAD, Australiji, Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Indiji, Indoneziji, Japanu, Meksiku, Južnoj Koreji, Španiji, Tajlandu, Velikoj Britaniji i Vijetnamu, a u narednim mesecima će se postpeno proširiti i na ostale zemlje sveta.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:22
Iskustvo sa tindera
Izvor: tik tok/swipinghoney
Izvor: tik tok/swipinghoney

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA