Slanje video poruka stiglo na WhatsApp | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slanje video poruka stiglo na WhatsApp

Bilo da čestitate rođendan ili saopštavate dobre vesti, sada svoje emocije možete lakše preneti pomoću video poruka.

 WhatsApp video poruke Izvor: Meta

Najnovije WhatsApp ažuriranje korisnica donosi mogućnost snimanja i slanja kratkih video poruka. Popularna aplikacija za dopisivanje kaže da je razmena glasovnih poruka promenila način na koji ljudi komuniciraju, zbog čega sada tu funkcionalnost dopunjuje videom.

"Video poruke su način da u realnom vremenu odgovorite na dopisivanje sa onim što želite da kažete ili pokažete za 60 sekundi", objašnjava kompanija na svom blogu. "Mislimo da će ovo biti zabavan način da podelimo momente sa svim emocijama koje se prenose videom - bilo da je to čestitanje rođendana, smejanje na šalu ili saopštavanje dobrih vesti".

Naravno, i do sada ste mogli da snimite klip i pošaljete ga, ali WhatsApp želi da taj posao olakša. Kako biste nekome poslali video poruku, potrebno je da tapnete na dugme za glasovne poruke kako biste se prebacili na video, a zatim zadržite prst na dugmetu kako biste snimili šta želite. Takođe, moguće je prevući dugme na gore ukoliko želite da snimite video bez daljeg dodirivanja telefona.

Poslate video poruke će ljudima biti prikazane u kružnom obliku kada otvore zajedničko dopisivanje, a reprodukovaće se automatski, sa ugašenim zvukom i vremenskom linijom koja će u potpunosti uokviriti video kada se završi. Dodatno, biće zaštićeneenkripcijom s kraja na kraj.

Video poruke u WhatsApp-u će vam postati dostupne čim ažurirate aplikaciju. Kompanija kaže da je nadogradnja već dostupna, a da će do svih korisnika stići u narednim nedeljama.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:08
"NA DRUŠTVENIM MREŽAMA IMA KVALITETNOG I OBRAZOVANOG SADRŽAJA!" Sagovornici Kurir TV: Suzbijanje sajber kriminala ima OVAJ problem
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA