AppGallery proglašena za najbolju alternativnu prodavnicu aplikacija u 2023. godini | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AppGallery proglašena za najbolju alternativnu prodavnicu aplikacija u 2023. godini

Treća po veličini prodavnica aplikacija nastaviće da pruža korisnicima još veću ponudu i predvodi inovacije za programere i partnere

 Huawei AppGallery aplikacije Izvor: SmartLife / Marko Čavić

AppGallery nagrađena je kao ovogodišnja „Najbolja alternativna prodavnica aplikacija“ na dodeli Mobile Games nagrada za 2023. godinu, na gala ceremoniji industrije održanoj u Londonu, u sedištu BAFTA. Ova prestižna nagrada koja proslavlja najbolje što mobilna industrija ima da ponudi predstavlja priznanje posvećenosti sa kojom se AppGallery odnosi prema korisnicima i programerima. Ne samo da je AppGallery mesto na kojem korisnici mogu na jednostavan način preuzeti potrebne aplikacije i igrice, već predstavlja i pametni ekosistem u kojem programeri imaju mogućnost da pokrenu inovacije u domenu razvoja aplikacija.

 AppGallery najbolja alternativna prodavnica aplikacija Izvor: Huawei

Od svog lansiranja 2018. godine, AppGallery pokazala je kontinuirani rast, pozicionirajući se kao jedna od top tri prodavnice aplikacija. AppGallery, koja na mesečnom nivou ima više od 580 miliona aktivnih korisnika, pri čemu je u prethodnih 12 meseci broj korisnika izvan Kine porastao za 10%, nastavlja da obezbeđuje široku ponudu globalno popularnih igrica i lokalnih aplikacija koje korisnicima olakšavaju svakodnevni život.

"Kako države širom sveta ističu značaj alternativnih prodavnica aplikacija u cilju stvaranja zdravijeg mobilnog tržišta, velika nam je čast i veoma smo ponosni na ovu nagradu. Ovo je značajno priznanje koje prepoznaje našu posvećenost partnerima i korisnicima. Rast i uspeh koji beleži AppGallery u velikoj meri su rezultat poverenja i jake podrške sa njihove strane, još od naših skromnih početaka. Nastavićemo da predano radimo na tome da postanemo glavna prodavnica mobilnih aplikacija i igrica na svim Android telefonima, i, nadamo se, svim telefonima u bliskoj budućnosti, da bismo omogućili najbolje korisničko iskustvo i platformu koja pomaže programerima da ostvare svoj pun potencijal", kaže Džejmi Gonzalo, potpredsednik Huawei Mobile Services Europe.

Zadovoljstvo korisnika je najviši prioritet AppGallery

AppGallery neprestano radi na saradnji sa najpoznatijim svetskim brendovima i proizvođačima igrica, da bi korisnicima bilo omogućeno jedinstveno i pametno iskustvo i pristup najtraženijim mobilnim igricama. Da bi bila još privlačnija gejmerima AppGallery redovno pokreće sezonske kampanje koje nude ekskluzivne promocije. To uključuje popuste koji dolaze sa preuzimanjem aplikacija i popuste na kupovine koje se obavljaju u okviru njih, kao i ekskluzivne poklon pakete koji vam pomažu da napredujete u igrici koju igrate. AppGallery takođe organizuje i godišnju Game Fest kampanju da bi podstakla korisnike da istraže nove načine za gejming na platformi koja nudi niz ekskluzivnih pogodnosti.

Gejmeri će se obradovati širokom izboru koji nudi AppGallery. Dostupnost najtraženijih igrica uz brojne pogodnosti najbolje pokazuje da platforma pažljivo osluškuje potrebe gejmera u Evropi. Pored igrica, AppGallery sadrži i 18 kategorija aplikacija, uključujući i vesti, društvene mreže, finansije, zabavu i drugo, što znači da je spremna da udovolji svim potrebama digitalnog života svojih korisnika.

Zabeležen je rast interesovanja za AppGallery kod drugih korisnika Androida. Samo u proteklih nekoliko godina, ova prodavnica aplikacija doživela je značajan porast u broju Android korisnika koji ne poseduju Huawei uređaj. Zahvaljujući inkluzivnoj prirodi ove platforme, korisnici koji ne poseduju Huawei uređaj mogu lako pristupiti AppGallery. Prvo je potrebno preuzeti i instalirati AppGallery putem veb-sajta, a zatim da instaliti HMS Core, bez kojeg AppGallery ne može da funkcioniše, i onda kreirati Huawei ID da bi bilo moguće preuzeti aplikacije i igirce.

Podrška programerima kroz saradnička partnerstva

AppGallery programerima stavlja na raspolaganje bogatu lepezu alata, mogućnosti i drugih resursa, omogućavajući broju od preko šest miliona registrovanih Huawei programera da razvijaju svoje poslovanje na nove i do sada neviđene načine. Uz snažnu umreženost i mogućnosti koje obezbeđuje HMS Core, kao i posvećenost tima za tehničku podršku, programeri imaju priliku da pomeraju granice inovacija.

AppGallery nastoji da i dalje korisnicima obezbeđuje široku ponudu aplikacija i ne ograničava dostupnost u zavisnosti od ekosistema. Ostajući otvorena i transparentna, platforma nastavlja da štiti interes korisnika i sklapa jaka saradnička partnerstva sa programerima da bi osigurala razvoj čitavog ekosistema.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

beogradska seljačina

Najdrugije mesto na svetu, u stvari treće, tj četvrto, odnosno peto.