Instagram uveo zakazivanje objava u aplikaciji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram uveo zakazivanje objava u aplikaciji

Autor Ilija Baošić

Funkcija koja je bila dostupna samo preko povezanih servisa je sada dostupna i u samoj Instagram aplikaciji.

 Instagram zakazivanje objava do 75 dana unapred Izvor: Unsplash

Instagram uvodi planer objava u svoju aplikaciju, omogućavajući odabranim korisnicima da unapred planiraju svoje objave bez potrebe da koriste Meta Creator Studio ili usluge treće strane.

Platforma za deljenje fotografija i videa u vlasništvu kompanije Meta daje preduzećima i kreatorima mogućnost da zakažu objave, poput slika, Reels i Carousels, do 75 dana unapred unutar same aplikacije. Instagram je testirao ovu funkciju prethodnih nekoliko nedelja, dozvoljavajući malom broju korisnika pristup ovoj alatki pre zvaničnog predstavljanja.

Da bi pristupili ovoj funkciji, korisnici koji ispunjavaju uslove moraće da odu u Advanced Settings odeljak nakon kreiranja objave, ali pre objavljivanja, gde će pronaći funkciju Schedule this post, pomoću koje će moći da izaberu datum i vreme kada žele da bude bude objavljena.

Nije jasno objašnjeno da li će "obični" korisnici imati pristup ovoj funkciji - Instagram nije pominjao potpuno uvođenje. U istoj objavi u kojoj je najavljeno zakazivanje objava, platforma je takođe najavila da lansira Achievements. Kreatori će moći da otključavaju ova dostignuća preduzimanjem određenih radnji, kao što je saradnja sa drugim kreatorima i pravljenje interaktivnih Reels objava, sa anketama i kvizovima.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA