KOJI VPN DA ODABERETE I ZAŠTO BISTE PLATILI ZA TO: Pregled više od 20 najpopularnijih VPN klijenata za svaku priliku | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOJI VPN DA ODABERETE I ZAŠTO BISTE PLATILI ZA TO: Pregled više od 20 najpopularnijih VPN klijenata za svaku priliku

Autor Ivan Čabrilo

Odabrati VPN klijent nije lak zadatak i baš zato vam dajemo pregled 20+ VPN klijenata, koje možete da koristite za različite potrebe.

  Izvor: SmartLife / Panda Antivirus
 Panda Antivirus Besplatan VPN Izvor: SmartLife / Panda Antivirus

U prethodnom tekstu smo objasnili šta je to VPN i kako vam pomaže da sačuvate privatnost na internetu ili pristupite nekom sadržaju kojem inače ne biste mogli - Netflix, HBO Go, Apple Music, Spotify, Deezer, Amazon Prime restrikcije i slično.

Sada ćemo nabrojati neke od najpopularnijih VPN-ova, pogledati njihove prednosti i mane i uporediti besplatna i plaćena rešenja.

Možda će vas zanimati

VPN-ovi u okviru drugih programa

Postoji verovatnoća da koristite neke programe koji u sebi imaju integrisan VPN.

Ukoliko je tako, zašto ne biste iskoristili prednosti te funkcionalnosti, bez potrebe za instalacijom samostalnog VPN programa? To vam je najlakša opcija, koja ne mora da vas košta ništa, a sva podešavanja su već uglavnom odrađena u samom pregledaču interneta, antivirusu ili drugom programu čiji je VPN deo.

U nastavku, na sledećoj strani pogledajte prvih 8 VPN klijenata kojima verovatno već velika većina vas ima pristup, a da toga i niste svesni.

Nakon toga, na posebnoj stranici imate mogućnost da pogledate i VPN klijente koji se plaćaju ili imaju besplatnu kvotu saobraćaja, da biste u poslednjem delu teksta, umesto zaključka, saznali koji VPN je pravi za vas!

Uživajte u pregledu i čitanju i pišite nam o svojim VPN iskustvima!

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 10

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ubisoft Insajder

Kaspersky VPN je definitivno najbolji. Ne košta puno a dobijate mnogo neograničenih mogućnosti.

Mare

Koristim Kasperski VPN već godinu dana i zadovoljan sam. Sad mi negde ističe pretplata i produžiću je. Stalno dodaju nove zemlje, tako da se nadam i da će se Srbija uskoro naći na spisku. Nedavno su dodali Mađarsku i Bugarsku. Da, meni rade torenti bez ikakvih problema.

Sucker

Mislim... vi i dalje stvarno verujete da možete sakriti identitet na netu??