VIBER OPET RADI, ALI POSTOJI VELIKI PROBLEM: Ako niste na vreme uradili jednu stvar vaši razgovori su ZAUVEK izgubljeni! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIBER OPET RADI, ALI POSTOJI VELIKI PROBLEM: Ako niste na vreme uradili jednu stvar vaši razgovori su ZAUVEK izgubljeni!

Viber nije funkcionisao najmanje sat vremena, a kada je proradio, neprijatno iznenađenje!

  Izvor: MONDO portal

Viber aplikacija nije bila dostupna oko sat vremena na teritoriji Balkana i još nekoliko evropskih zemalja, što je izazvalo negodovanje korisnika. Kada je konačno proradila, doživeli su neprijatno iznenađenje - razgovori, grupe pa čak i kontakti su nestali!

Kompanija Viber se oglasila kratkom porukom na društvenoj mreži Twitter i otkrila je da je problem rešen, ali da su podaci sačuvani samo korisnicima koji su ih čuvali i na Cloud nalogu!

"Hvala na strpljenju. Problem je rešen i možete da se ponovo prijavite na vaš nalog! Ukoliko ste izbrisali/reinstalirali Viber i ako su vaši podaci sačuvani na Cloud nalogu, vaš razgovori će biti povraćeni!" - istakli su iz te kompanije!

Ali, ako niste, pozdravite se s njima!

Mnogobrojni korisnici Viber aplikacije su u subotu uveče prijavili da ista ne radi. Problem nisu imali svi korisnici, mi smo uspeli da se povežemo sa nekih uređaja, ali je Viber bio nedostupan određenim korisnicima u Srbiji, Grčkoj, Ukrajini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji...

Pojedinim korisnicima radila je desktop verzija, a onima koji nisu uspevali da pristupe aplikacija je tražila da se ponovo registruju. Kada bi to uradili, ne bi dobili kod za registraciju pa je ceo ovaj proces izazvao prilično frustracija među korisnicima.

Možda će vas zanimati:

Kompanija se tada oglasila na Twitter-u i saopštila da nikako ne pokušavate da izbrišete i ponovo instalirate Viber!

"Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su izgubili pristup Viber nalogu. Nemojte da izbrišete Viber i nemojte da ga reinstalirate, pošto tako nećete rešiti ovaj problem! Viber će veoma uskoro ponovo biti dostupan" - istakli su iz te kompanije.

Mi ćemo da nastavimo da pratimo situaciju sa ovom aplikacijom koja je veoma popularna u Srbiji i regionu.

U međuvremenu možete da pogledate koje podatke ova aplikacija prikuplja o korisnuku, kao i koje aplikacije su iskoristile negativnu reakciju na uslove korišćenja WhatsApp aplikacije.

Da li vi imate problem sa Viber aplikacijom?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA