KONAČNO STIGLA NA MESSENGER: Pišite šta god vam je volja, pošto će ionako sve nestati! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO STIGLA NA MESSENGER: Pišite šta god vam je volja, pošto će ionako sve nestati!

Nešto slično ima i WhatsApp aplikacija!

 Izvor: MONDO / Marko Čavić

Kompanija Facebook nakon što je spojila razgovore (četove) svoje dve popularne aplikacijeMessenger iInstagram, nastavlja da radi na istim kako bi pružila funkcije koje do sada nisu mogli da se nađu na tim društvenim mrežama.

Konačno, na Messenger aplikaciji možete da aktivirate "Vanish mode" režim o kom ste imali priliku da čitate na našem portalu.

Možda će vas zanimati:

Naime, uz pomoć istog možete da pošaljete poruku svojim prijateljima, a nakon što je oni pročitaju i izađu iz tog razgovora, ona se automatski uništava! Kako biste je uključili, uđite u sobu (čet) za razgovor sa osobom sa kojom želite da razmenite poruku, pa potom prstom prevucite ka vrhu ekrana (pojaviće vam se na dnu krug koji treba da popunite tako što držite prst na vrhu ekrana duže).

Postoji i alternativa kako da uključite ovu opciju, jednom kada uđete u sobu za razgovor, u gornjem desnom uglu ima ikonica “plavi krug sa malim slovom I” u koju treba da uđete i nađete opciju Vanish mode, koju potom možete da uključite ili isključite.

Treba istaći da ova funkcija ne radi u četovima gde ima više ljudi, te da je predviđena za razgovore “jedan na jedan”. Mi smo testirali ovu opciju i ona zaista radi. Kada želite da završite sa takvim razgovorom, ponovite isti potez prstom kao kada ste aktivirali ovu funkciju. U našoj galeriji pogledajte kako ova funkcija izgleda!

Nešto slično je implementirano i na WhatsApp aplikaciji, ali napominjemo da ta funkcija ne briše odmah poruke, već posle sedam dana!

Da li ćete vi koristiti Vanish mode opciju za dopisivanje?  

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi