ZNAČAJNO SNIZILI CENE: Bolji kvalitet i ponuda koja se ne propušta - slušajte i uživajte (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZNAČAJNO SNIZILI CENE: Bolji kvalitet i ponuda koja se ne propušta - slušajte i uživajte (FOTO, VIDEO)

Jedan od najvećih streaming servisa odavno je dostupan u Srbiji, ali sad ima nikad povoljniju ponudu i nikad jači katalog izdanja.

  Izvor: MONDO / Deezer

Streaming servis muzike DEEZER je omiljena muzička platforma u Srbiji, koju koriste sve domaće muzičke zvezde, a katalog pesama narastao je do neverovatnih 56 miliona!

Ono što Deezer izdvaja od drugih platformi jeste njegova prilagođenost domaćem tržištu i veliki broj sadržaja namenjenih slušaocima iz ovog regiona.

Možda će vas zanimati:

Ipak, najvažnija novost tiče se cene, koja je snižena drastično u odnosu na raniju ponudu i servis je u potpunosti dostupan kao samostalan ili kroz saradnju sa Telenor operatorom.

Cena osnovnog paketa je Dezeer Premium je 585 dinara mesečno, Deezer Family 888 dinara i Dezeer HiFi 945 dinara na mesečnom nivou, a slušanje muzike dostupno je na pametnim telefonima (Google Play, AppStore, AppGallery), računarima, Xbox konzolama i preko internet veb aplikacije.

Korisnik Premium servisa ima mogućnost neograničenog broja preskakanja pesama, kreiranje lista numera, kategorizacije sadržaja, kao i preuzimanje muzike na telefon, kako bi se mogla slušati i bez internet konekcije. Naravno, Deezer Premium omogućava da se u omiljenim pesmama uživa bez reklama i bez prekida.

Deezer je moguće koristiti na više uređaja odjednom, a tamo gde korisnik stane ima mogućnost da nastavi na drugom uređaju, na koji je ulogovan svojim korisničkim imenom - ovo važi za sve uređaje: računare, telefone, konzole, pametne ekrane, čak i povezane uređaje preko mobilnog telefona.

Najzanimljivije opcije Deezer aplikacije su:

  • Tekstovi pesama: Omogućava ti da pratiš o čemu pesma govori i pevaš gde god da se nalaziš.
  • SongCatcher: Otkriva koja je to pesma što ide i omogućava dodavanje u omiljene ili liste
  • Taman režim: Taman mod troši manje baterije i manje zamara oči
  • Flow: Plejlista bez kraja, koju Deezer kreira za svakog korisnika posebno na osnovu onog što voli
  • Dnevni mix: 40 preporučenih pesama, kreiranih prema onome što se sluša tokom nedelje i
  • Discovery: Ažurira se nedeljno i prilagođava se ukusu slušaoca.

Pogledajte najnovije informacije o Deezer pretplati i ponudi u Srbiji trenutno u galeriji, koja sledi.

Pogledajte šta kaže Deezer: “Ako si pravi ljubitelj muzike koji bira samo najbolji zvuk, možeš uživati u izboru od više od 56 miliona pesama vrhunskog FLAC ( kvaliteta zahvaljujući Deezer HiFi. Stavi najbolje slušalice ili pusti muziku na kućnom zvučnom sistemu i imaćeš osećaj kao da si u muzičkom studiju sa tvojim omiljenim izvođačem. Takođe ćeš imati ekskluzivan pristup 360 by Deezer, samostalnoj aplikaciji koja ti omogućava da doživiš Sony 360 realnost - audio format bez potrebe za bilo kakvom opremom“.

Dakle, odaberite svoju muzičku Deezer kombinaciju i uživajte u hitovima na svakom mestu i uvek kad to poželite, čak i u kvalitetu koji vi odaberete!

I javite nam svoju omiljenu Deezer listu!

Deezer aplikacija promocija u Srbiji video (MobIT)
Izvor: Deezer

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA