Plaćajte račune mobilnim, već sad, bez provizije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plaćajte račune mobilnim, već sad, bez provizije!

Dopunite mts pripejd kredit i plaćajte račune za sve mts usluge, bez provizije i čekanja u redu, uz aplikaciju m plati.

  Izvor: mts

Dosadilo vam je da čekate u redu kako biste platili račune za mts usluge? Uz mts aplikacijum plati možete na najjednostavniji način, bez čekanja u redu, da platite svoje račune za fiksni ili mobilni telefon, internet, mts TV ili Box paket, kao i da dopunite pripejd kredit, putem DinaCard, Visa ili MasterCard kartice.

Da biste nesmetano mogli da koristite uslugu plaćanja računa putem ove aplikacije potrebno je da se registrujete za mobilna plaćanja u banci koja vam je izdala platnu karticu. Banka će vam tom prilikom dodeliti mPIN (lični sigurnosni broj koji je poznat samo vama), čijom upotrebom možete sigurno i nesmetano da obavljate novčane transakcije.

Besplatno preuzmite aplikaciju m plati sa Google Play Store, zatim se registrujete za korišćenje aplikacije unošenjem svog broja mobilnog telefona u samu aplikaciju, i nakon toga ćete moći da plaćate račune za mts usluge koje koristite, kao i da dopunite pripejd kredit.

Posebna pogodnost ove aplikacije je mogućnost da plaćate svoje račune i dopunjujete pripejd kredit i dok ste u inostranstvu, s tim da se prenos podataka plaća po važećim cenama roming operatora zemlje u kojoj se nalazite.

Iskoristite sve pogodnosti koje vam mts nudi i brzo i jednostavno plaćajte svoje račune bez provizije uz mts aplikaciju m plati.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi