Mile Cvik, majstor na klik! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mile Cvik, majstor na klik!

Mile Cvik je aplikacija za Android i iOS platforme, koja nudi efikasnu pomoć na putu.

  Izvor: Promo/Mile Cvik

Od sada, ako vam se desi situacija da vam je potrebna pomoć na putu, tu je nova aplikacija za Android i iPhone uređaje koja će vam pomoći. U pitanju je aplikacija po imenu Mile Cvik i potpuno je besplatna.

Cilj ove aplikacije je da vas oslobodi stresa usled kvara automobila i ponudi rešenje za najbrži nastavak putovanja. Ovo je prva aplikacija koja nudi ovu vrstu pomoći u našoj zemlji. U svojoj mreži partnera okuplja 45 specijalizovanih servisera i šlep službi, koji su spremni da vam pomognu u svim krajevima Srbije.

Sa nekoliko klikova, veoma jednostavno možete odabrati jednu od ponuđenih usluga, a to su šlepanje, zamena i servisiranje guma, dosipanje goriva ako ostanete bez njega na putu, dopunu i zamenu akumulatora i otključavanje vozila u slučaju kvara brave, bilo elektronske ili mehaničke.

Cenovnik svih usluga je potpuno transparentan, a nakon postignutog dogovora sa serviserom, korisnik može da ga prati na mapi u realnom vremenu, kao i da vidi procenjeno vreme dolaska.

Mile Cvik - Uputstvo za korišćenje
Izvor: Cvik Family

Usluge se mogu plaćati gotovinski, kao i sa platnim karticama. Plaćanje putem mobilnog telefona je potpuno sigurno i zaštićeno je AllSecure platnim servisom u saradnji sa UniCredit bankom. Nakon izvršene naplate, korisnici dobijaju važeći račun putem elektronske pošte.

Svi potencijalni partneri prolaze temeljnu proveru od strane Cvik tima, a zaštita potrošača i privatnost korisnika su u prvom planu.

Aplikacije možete preuzeti na ovim Google Play i iTunes linkovima.

Šta mislite o ovoj aplikaciji? Da li biste je koristili?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi