Novi Skype dostupan samo za odabrane korisnike | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Skype dostupan samo za odabrane korisnike

Potpuno redizajnirana Skype aplikacija dostupna je za preuzimanje i u Srbiji za Android platformu, ali samo za mali deo Android korisnika. Evo o čemu je reč!

 Izvor: Promo/Android Community

Ako ste korisnik Android operativnog sistema 7.0 i koristite usput i Skype aplikaciju, onda bi trebalo da ažurirate postojeću verziju potpuno novom - Skype v8.0. Ova verzija Skype aplikacije donosi novi izgled interfejsa, kao i nove opcije, koje su u skladu sa onim što nudi konkurencija, o čemu smo pisali u tekstu Skype kao WhatsApp, Viber i Snapchat.

Skype: 10 moćnih opcija koje bi trebalo da znate

Skype v8.0 dostupan je i za korisnike u Srbiji, ali neće ga dobiti svi u isto vreme. Aplikacija se prvo isporučuje Android, a potom će se pojaviti i iPhone i iPad korisnicima. Nema podataka o tome kad će Skype biti unapređen za Windows 10 Mobile korisnike.

Skype napušta Windows Phone i 11 drugih sistema

Skype v8.0 samo za 10 odsto Android korisnika

A šta da rade oni koji nemaju Android Nougat - ništa, da nastave da koriste staru, za sada, dok ne stigne ova verzija i za starije Android verzije... 

Zaista je zanimljiva odluka Microsoft kompanije, najblaže rečeno, da Skype v8.0 ograniče samo na Nougat platformu, jer ta Android platforma, po upravo objavljenim Google podacima, radi samo na 10 odsto ukupnog broja aktivnih uređaja... Ali, nadamo se da će Skype uskoro biti kompatibilan sa svim Android verzijama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Share the Highlights of your day with the next generation of Skype
Izvor: Skype.

Introducing the next generation of Skype
Izvor: Skype.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi