YouTube aplikacija radi i bez interneta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YouTube aplikacija radi i bez interneta

Sačuvajte sve što želite da gledate - za posle - i gledajte to bez internet veze.

  Izvor: YouTube/MONDO portal.

Google je određenom broju korisnika omogućio beta testiranje YouTube Go aplikacije, koja omogućava da se video sadržaji sa najveće video mreže sačuvaju za gledanje kasnije. Kad preuzmete YouTube Go aplikaciju prilikom gledanja videa na YouTube mreži biće ponuđena opcija da se video sačuva za „offline“ upotrebu i to u nekoliko verzija kvaliteta - 144, 360 ili 480p. Nije moguće učitati HD ili viši kvalitet, ali je video moguće sačuvati na memorijsku karticu ili u memoriji uređaja.

Pali zbog ilegalnog YouTube klađenja na FIFU 16!

Kako je ova aplikacija namenjena prvenstveno regionima koji imaju slabu internet pokrivenost, YouTube Go će u početku biti dostupan samo na tim tržištima, ali će kasnije biti „otključan“ za sve korisnike.

Svi sačuvani video snimci ostaće na telefonu dok korisniku tako odgovara, ali će s vremena na vreme prolaziti sigurnosnu proveru Google kompanije preko interneta, radi utvrđivanja postojanja YouTube Go aplikacije na uređaju i registracije korisnika. Ta provera trajaće vrlo kratko, vršiće se samo jednom u nekoliko dana i potrošiće svega 15 kb.

Najjača YouTube opcija koju smo otkrili

Aplikacija je trenutno izlistana i u našoj zemlji, ali se još uvek ne može preuzeti niti izvršiti registracija za preuzimanje. Dakle, na čekanju smo, ali makar znamo da aplikacija postoji…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi