Putujete u Crnu Goru? Ponesite ovu aplikaciju! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platforme

Putujete u Crnu Goru? Ponesite ovu aplikaciju!

Izvor mondo.me
Izvor mondo.me

Nova AutoCG aplikacija je odličan saputnik na putovanju Crnom Gorom.

Izvor: MONDO portal

Bez obzira na to da li živite u Crnoj Gori ili ste turista, AutoCG svakako bi trebalo da isprobate. Nova aplikacija pruža informacije o stanju na putevima, o benzinskim pumpama i cenama goriva, cenama trajekta i putarina. Tu su i informacije o radarskim kontrolama, kao i telefoni centara za pomoć na putu. Ukoliko volite da vodite detaljan plan troškova AutoCG (Android i iOS) će vam omogućiti i to, u svojoj opciji za evidenciju troškova.

STANJE NA PUTEVIMA - Ova sekcija sajta verovatno je vozačima i najzanimljivija, jer prikazuje nove informacije, svakog dana, koje obezbeđuje Auto-moto savez Crne Gore. Obuhvaćeni su trenutno stanje na putevima, svi radovi na putevima koji su trenutno u toku, ali i izuzetno popularne prijave korisnika. Ova opcija dozvoljava korisniku da putem preglednog formulara iz aplikacije direktno prijavi događaj na putu (gužva, udes, odron). Nakon prijave, prijava prolazi kroz proceduru odobrenja, poslije čega je dostupna drugim korisnicima na uvid.

Ne brinite za roming - izaberite m:tel mrežu!

PUMPE - Sekcija u kojoj možete videti trenutne cene goriva, koje se ažuriraju svakih 15 dana u skladu sa novim obračunima, kao i okolne pumpe, u odnosu na vašu trenutnu lokaciju, sortirane po udaljenosti. Ova opcija funkcioniše putem Google Maps aplikacije i jasno označava pumpe i njihovu udaljenost u okviru AutoCG aplikacije.

PUTARINE, TRAJEKTI - Informacije o tunelu Sozina i trajektu Kamenari - Lepetane, sa njihovim lokacijama, nekoliko informacija kao i cenovnikom.

RADARI - Modul aplikacije koji omogućava prijavu lokacije radarske patrole kao i prikaz svih radarskih kontrola koje se nalaze unutar kruga od jednog sata vožnje, računajući od vaše trenutne lokacije. Takođe, postoji mogućnost potvrde i demanta neke od izlistanih lokacija radara.

POMOĆ NA PUTU - Sadrži skoro sve registrovane službe pomoći na putu, sa mogućnošću direktnog pozivanja iz aplikacije. Dostupna je, takođe i pomoć pri određivanju trenutne lokacije, kako bi korisnik u slučaju da ne zna gde se nalazi, mogao lako da saopšti svoju lokaciju nekoj od službi za pomoć na putu.

Za korišćenje ove aplikacije potrebna vam je internet veza (ako ste mts korisnik odaberite m:tel mrežu u kojoj internet roming može biti i potpuno besplatan!) i da joj odobrite pristup lokaciji (koja, takođe mora biti uključena na vašem Android uređaju). Aktuelna je verzija od 3. februara (v1.6). AutoCG radi na Android uređajima 4.0.3 i novijim, kao i na iOS uređajima od 9.0 verzije.

Aplikacija će vas dočekati uvodnim ekranom koji će se menjati u zavisnosti od vremenske prognoze, tako da ćete videti različit uvod kad je tmurno vreme ili kad je sunčano.

Uživajte u vožnji i vozite pažljivo!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi