Jedan od najboljih dana za Windows korisnike! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od najboljih dana za Windows korisnike!

Stigle nove i unapređene Facebook, Messenger i Instagram aplikacije!

 Izvor: Promo/Microsoft

Microsoft sa svojim partnerima, kompanijama Facebook i Instagram, najavljuje dostupnost novih Windows 10 aplikacija za Facebook, Messenger i Instagram. Nove aplikacije će se u okviru Windows 10 sistema učitavati brzo i lako, sa najažurnijim karakteristikama.

Partnerstvo sa Facebook mrežom potvrđuje zajedničku viziju da 270 miliona ljubitelja Windows 10 OS dobije raznovrsnije prilike da se poveže i podeli svoja iskustva sa porodicom i prijateljima širom sveta.

Instagram aplikacija „otkačila“ je „beta“ oznaku koju je do sada imala i na redu je aplikacija koja je „1:1“ što se mogućnosti i opcija tiče u poređenju sa Android i iOS Instagram aplikacijom. Živa pločica dobila je obaveštenja u realnom vremenu, a Instagram svim korisnicima pruža sve uobičajene funkcije, uz vođenje više profila, direktne poruke i editovanje i objavljivanje videa.

Facebook aplikacija trenutno je dostupna za Windows 10 PC OS, a uskoro će biti dostupna i za Windows 10 Mobile. Sadrži sve opcije koje imaju druge Facebook aplikacije, uključujući emotikone, odnosno reakcije na objave, kao i bolji pregled i podešavanje News Feeda.

Aplikacija Messenger trenutno je dostupna za Windows 10 PC OS i omogućava sve ono što omogućava i aplikacija na Windows 10 Mobile uređajima, dok će nova Messenger univerzalna aplikacija i za telefone biti postavljena uskoro.

Sve tri aplikacije biće dostupne u Windows Store-u do kraja 28. aprila.

Na #Windows10Mobile aplikacija #Instagram otkačila #beta oznaku i dostupna je kao #full aplikacija!

A photo posted by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on

Preko 5 milijardi poseta i više od pola miliona aplikacija, koje trenutno ima Windows Store objedinjen za telefone, tablete i računare, pokazuju da se ozbiljno radi na ispunjenju datog obećanja o dovođenju univerzalnih aplikacija visokog profila u Windows Store.

Windows 10 svojom jedinstvenom platformom, jednom prodavnicom i sve brojnijim katalogom univerzalnih aplikacija - otvara širom vrata i korisnicima i programerima.

Univerzalna Windows platforma daje programerima mogućnost da kreiraju sve tipove aplikacija jednom, i da ih potom postavljaju na najrazličitije uređaje – od PC-a, preko telefona, do Xbox-a, i mnogih drugih.

Besplatna nadogradnja na Windows 10 omogućila je prihvatanje Windows operativnog sistema brže nego ikad ranije, što će dovesti do značajnog osnaživanja kompletnog sistema.

Za više detalja molimo pogledajte informacije na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi