Stigle nove HERE mape + Srbija nadograđena | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigle nove HERE mape + Srbija nadograđena

Ukoliko koristite ovu veoma korisnu aplikaciju, obradovaće vas vest da je upravo postala još bolja.

 Izvor: Mondo

HERE mape sada pored već postojećih mogućnosti nudi i informacije u vezi sa javnim prevozom u više od hiljadu gradova širom sveta.

Kompanija je objavila da će novu opciju moći da isprobaju stanovnici raznih gradova, što nije uopšte mala stvar. Umesto da dobijate samo osnovne informacije u vezi sa metro ili autobuskim linijama, HERE mape u obzir uzimaju sve informacije o javnom prevozu.

Linije javnog prevoza koje su prikazane na mapama su takođe preciznije. Umesto statične prave linije ili procene trase, sada su prikazane detaljnije informacije za svaki metod putovanja.

Sve što treba da uradite je da ažurirate HERE aplikaciju na svom iOS ili Android uređaju. Preuzete mape takođe treba ažurirati, piše The Next Web.

Prema onome što smo imali priliku da vidimo mape Srbije su nadograđene novim detaljima, mada ostaje nejasno tačno čime sve. Povećanje ukupne veličine mapa je za do pet MB, u odnosu na platformu na kojoj koristite Here navigaciju - iOS, Android ili Windows Phone, odnosno Windows 10 Mobile.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi