Frižider naručuje hranu preko aplikacije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frižider naručuje hranu preko aplikacije!

Saznajte kako već danas aplikacija omogućava potrošačima da kupuju direktno iz prodavnica putem svojih frižidera sa internet konekcijom!

 Izvor: Samsung/MasterCard.

Na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu, kompanija MasterCard je predstavila novu aplikaciju Groceries koja potrošačima omogućava da poručuju namirnice direktno putem novog Family Hub frižidera kompanije Samsung.

Kao prva aplikacija za kupovinu koja je integrisana u frižider, Groceries povezuje potrošače sa vodećim trgovcima u okruženju. Ova aplikacija redefiniše iskustvo kupovine za celu porodicu time što članovima domaćinstva omogućava da dele, dodaju, upravljaju i menjaju svoje spiskove za nabavku tokom cele nedelje.

Aplikacija Groceries je razvijena u partnerstvu MasterCard Labs sektora i kompanije Samsung i biće ugrađena u Samsungove Family Hub frižidere.

Prilikom pokretanja aplikacije, potrošači će moći da kupuju i da odabiraju proizvode koje žele i svoje omiljene brendove od vodećih trgovaca i ključnih partnera u ovoj integraciji: FreshDirect i ShopRite, koji su najveći lanci supermarketa u SAD.

Proizvodi se dodaju u korpu, a finalna kupovina se potvrđuje unošenjem četvorocifrenog PIN koda, čime se obezbeđuje kontrola nad nabavkama u domaćinstvu. Plaćanje se vrši putem jedinstvenog i jednostavnog načina kupovine i prihvaćene su sve debitne i kreditne kartice izdate u SAD-u (za sada, a servis će uskoro biti dostupan i u drugim delovima sveta). Trgovci dostavljaju porudžbine direktno na adresu kupaca i nema korišćenja usluga eksternih kurirskih i konsijerž službi, što kupovinu čini efikasnijom.

Groceries aplikacija proučava kupovne navike porodice, te daje personalizovane predloge proizvoda i brendova prilikom kupovine. Nove mogućnosti će se dodavati u aplikaciju, uključujući i recepte i video integraciju. Kako se implementacija ove aplikacije bude vršila tokom 2016. godine, nove namirnice biće uključivane u aplikaciju zahvaljujući partnerstvu kompanije MasterCard sa kompanijom MyWebGrocer, koja pruža rešenja iz oblasti elektronske trgovine i digitalnog marketinga za više od 130 trgovaca širom sveta i više od 500 velikih marki robe široke potrošnje.

Samsung Family Hub frižideri biće dostupni u Sjedinjenim Američkim Državama počevši od maja ove godine. Nažalost, u Srbiji ovaj način kupovine neće zaživeti još neko vreme, ali lepo je videti u kom pravcu ide moderan svet.

Sve CES 2016 vesti pratite preko CES2016 oznake na MobIT sajtu!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Frižider kupuje umesto vas!
Izvor: MasterCard News.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi