Skype ponovo radi! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skype ponovo radi!

Komunikacija putem Skype aplikacije tokom 21. septembra bila je onemogućena širom sveta, ali se situacija vraća u normalu.

  Izvor: MONDO portal.

 Skype Logo, Skype, Microsoft Izvor: MONDO portal.

Kompanija Microsoft na Skype blogu objavila je vest da je oko 19 sati, 21. septembra, nakon celodnevnih usporenja u radu, rešila problem sa Skype serverima i da se korišćenje popularne aplikacije normalizuje, ali i zamolila korisnike da budu strpljivi, jer će se Skype "vraćati" postepeno, u talasima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Prvobitno objavljena vest

Na Skype sajtu je navedeno "Trenutno smo preopterećeni... molimo Vas pokušajte kasnije ili preuzmite Skype za korišćenje u bilo koje vreme". Služba za podršku je saopštila da je svesna problema koji se pojavio i da rade na njegovom otklanjanju.

Korisnici Skype-a neće moći da menjaju svoj status, svi njihovi kontakti će se prikazivati kao da su odsutni i oni neće biti u mogućnosti da ih pozivaju, navode iz sedišta aplikacije. Oni dodaju da se "poruke, međutim, šalju kao i obično".

Ipak, Skype Facebook strana "zasuta" je komentarima korisnika, koji navode da nisu u mogućnosti da se prijave u Skype, ne mogu da pronađu kontakte ili im Skype ne radi uopšte. Probleme su prijavili korisnici iz Ukrajine, Turske, Belorusije, Nemačke, Francuske, Srbije, Hrvatske i drugih zemalja, a neki navode da je Skype imao sličan problem i 16. septembra.

Pratite razvoj situaije s nama, obavestićemo vas kad se Skype vrati u potpunosti.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA