Novi Hangouts - hoćete li ga koristiti? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Hangouts - hoćete li ga koristiti?

Google predstavio novi Hangouts, kaže da je lepši, bolji i jednostavniji.

  Izvor: Google.
 Google Hangouts 4.0 za Android.
Google Hangouts 4.0 za Android.
Izvor: Google.

Svet je postao bogatiji zanovi Hangouts, i to 4.0 verziju, koja se pojavila za Android uređaje. Na zvaničnom blogu Google je najavio Hangouts koji je bolji, lakše komunicira sa vlasnikom, plus ima nove opcije, i to:

- Jednostavniji izgled: primenjujući Material Design principe Hangouts ima nove tranzitivne animacije i bolje reaguje na dodir i glas.

- Jednostavniji rad: Novo "Compose" dugme olakšava započinjanje grupnog dopisivanja ili konverzacije. Pojednostavljena lista kontakata čini traženje određenog kontakta lakšim, a poboljšan je prikaz i rad sa pridruženim fajlovima. Šaljite lokacije, GIF-ove, više fotki istovremeno, emotikone i druge.

- Brži rad: Google se "ubijao" od posla da se poruke isporučuju efikasnije i brže, a da ništa ne ograničava komunikaciju otkriveni su i popravljeni raniji propusti.

- BONUS: Sad Hangouts troši manje baterije!

Još neka od poboljšanja su vezana za lakše slanje MMS i odgovor na MMS poruke glasom, korišćenje Hangoutsa preko Android Wear uređaja koristeći rečenicu "Ok Google, send a Hangouts message", poboljšan Outbound Caller ID, a vratile su se i statusne poruke koje korisnik sam može da definiše ("Odsutan sam" i slično).

Google Hangouts 4.0 stiže već sad korisnicima, a nas zanima hoćete li ga koristiti?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i naFacebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi