Kancelarija u Android telefonu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kancelarija u Android telefonu

Olakšajte sebi posao uz ove korisne Android aplikacije!

  Izvor: Promo.

Office aplikacije je uvek dobro imati instalirane na telefonu. Evo nekoliko koje će vam biti od pomoći u svakom trenutku. Ako ste biznis korisnik, verovatno ih već imate, no, možda vam se neka od ovih sa liste više svidi. Obratite pažnju.

Adobe Acrobat Reader

Jedna od najboljih aplikacija kada su PDF dokumenta u pitanju. Pruža mogućnost pregleda lokalnih dokumenata (na memoriji telefona) ali i Cloud dokumenata koja ste prethodno uploadovali na svoj nalog kako bi vam bila dostupna na svim uređajima. U okviru aplikacije možete kupiti određene pakete koji sadrže neke dodatne opcije. Recimo, Adobe Export PDF paket obezbeđuje konvertovanje PDF dokumenata u Word ili Excel.

Aplikacija je od pre nekoliko nedelja dobila i novi izgled koji je sada u skladu sa novim Material dizajnom.

GalerijaAdobe Acrobat Reader

Convertbee - Unit Converter

Konvertor sa veoma mnogo opcija. Uglavnom ga koristim za konvertovanje valuta a ponekad i kao kalkulator. Od valuta možete odabrati skoro sve svetske, aplikacija ne pravi problem. Možete i omiljene (npr. EUR-RSD) sačuvati kao bookmark za kasnije. Dostupna je i istorija konvertovanja, kako bi vam svako naredno korišćenje bilo olakšano.

GalerijaConvertbee - Unit Converter

Google Keep

Google-ova Notes aplikacija, potpuno besplatna a gotovo savršena! Ono što želite da zabeležite možete izdiktirati u mikrofon, uslikati kamerom ili otkucati ručno, izbor je na vama. Kasnije kreirane beleške možete podeliti sa svojim prijateljima/kolegama jednim klikom, beleške će se istog trenutka pojaviti na njihovim telefonima. Kao i sve ostale koje dolaze iz Google radionice i ova je poprimila Material dizajn.

GalerijaGoogle Keep

Office Suite Pro

Možda joj cena i nije baš mala za naše uslove, i verovatno ćete reći da postoji mnogo drugih besplatnih opcija i aplikacija, ali, Office Suite je jedna od najstarijih a ujedno i najboljih.

Možete skenirati dokumenta da biste ih sačuvali, kreirati/uređivati Word, Excel ili PowerPoint dokumenta, povezati svoje Cloud naloge kako biste imali pristup i Cloud dokumentima. Kao i sve ostale na listi, ova aplikacija je takođe dobila moderan Material dizajn. Cena aplikacije je trenutno 9.99 dolara (oko 1070 dinara).

GalerijaOffice Suite Pro 8.2

RAR for Android

Pretpostavljate o čemu se radi. Jednostavna aplikacija koja se još jednostavnije koristi. Pronađete određeni RAR fajl koji želite da raspakujete i jednim klikom sve je gotovo. Tako raspakovani fajl možete poslati direktno iz aplikacije, premestiti u neki drugi folder ili ga ukloniti/izbrisati. Možete i zapakovati RAR ili ZIP fajl.

GalerijaRAR for Android

Čekamo vaše komentare ispod vesti i naFacebooku,TwitteruiInstagramu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA