Preuzmite sjajnu novu aplikaciju za video poruke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preuzmite sjajnu novu aplikaciju za video poruke

Osim toga što služi za brzu i jednostavnu razmenu poruka, Skype Qik, nova Skype aplikacija nudi mogućnost da se video poruke same izbrišu!

  Izvor: Promo.

Skype Qik je aplikacija za laku i brzu razmenu video snimaka u trajanju do 42 sekunde, i to sa jednim ili sa grupom prijatelja. Za korišćenje Skype Qika nije potrebno imati Skype nalog, ali se tokom početnog podešavanja aplikacije mora uneti broj telefona, baš kao što je praksa WhatsApp, Viber ili neke druge aplikacije za razmenu poruka i fajlova. Na taj način "uvešće" se svi kontakti koji imaju Skype Qik aplikaciju, sa kojima može da se razmenjuje video poruka.

Microsoft je Skype Qik spremio za Windows Phone, iOS i Android, korišćenje je besplatno i aplikacija se već sada nalazi u pomenutim prodavnicama. Ono što je izdvaja iz mora sličnih jeste to što možete video-četovati sa praktično neograničenim brojem korisnika istovremeno, video poruke se brišu samostalno nakon dve nedelje, a korisnik dobija i mogućnost da odluči da li će video videti samo jedna ili više ljudi tokom grupnog četovanja.

Još jedna osobenost Skype Qik aplikacije jeste to što omogućava da video snimci budu obrisani kada god korisnik poželi, nebitno da li su pogledani ili ne. Nova Skype aplikacija omogućava snimanje videa u trajanju od pet ili u trajanju do 42 sekunde i radi nezavisno od Skype programa (koji ne mora biti instaliran na uređaju).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku.

VideoSkype Qik

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA