Potpuno novi Skype za PC i Mac: Evo šta donosi! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuno novi Skype za PC i Mac: Evo šta donosi!

Microsoft je najavio novu, dinamičku verziju Skype aplikacije za Windows i Mac računare, a vi odmah saznajte šta je novo i kako da već sada isprobate novu Skype verziju!

  Izvor: Promo.

Microsoft je svoj Skype blog iskoristio da tiho najavi novu Skype verziju, koja donosi značajan broj poboljšanja i neke nove mogućnosti. Najavljen je Skype za Mac 7.0 i "preview Skype" aplikacija za Windows računare, potpuno redizajniran i prilagođen lakšoj razmeni poruka i deljenju preko društvenih mreža.

Ukoliko koristite Skype na mobilnom telefonu novi izgled i funkcije biće vam donekle već poznati. Tako sada kontakti imaju novi prikaz, pojavljuje se stil "balončića" tokom pregleda kontakata, razmene poruka, a unifikovane su i ikonice za četovanje, pozivanje, grupne pozive (konferencijska veza za do deset ljudi koja je besplatna i za privatne korisnike) i glasovne pozive.

Novi Skype za Mac verzije 7.0 čeka vas OVDE, a "preview Skype" za Windows OVDE.

Evo šta je novo u novoj Skype aplikaciji:

- Slike se sada prikazuju prirodnije i bolje, baš tamo gde biste očekivali da ih vidite kad vam ih neko pošalje. Takođe, nepročitane poruke su jasnije označene, a za Windows korisnike dodato je više mesta između čet kontakata i aktivnih konverzacija

- Razmena Office i PDF datoteka je sad brža i bolja, uz jasnije isticanje ikonicama

- Od ove Skype verzije je istovremeno moguće koristiti čet i pričati video pozivom, prozori se pojavljuju jedan pored drugog i omogućavaju novi Skype multitasking

- Microsoft još jednom naglašava da su grupni video pozivi besplatni.

Ovo je samo deo novih poboljšanja  i opcija koje Skype donosi, a Microsoft nas sve poziva da ih isprobamo i  javimo im utiske i predloge kako da ga poboljšaju. Mi hoćemo!

Pratite nas i na Facebooku, gde je galerija slika novog Skype interfejsa i novih opcija.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA