Kako da napravite sjajnu aplikaciju brzo i lako | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da napravite sjajnu aplikaciju brzo i lako

Online alat za lako i kreativno razvijanje aplikacija za mobilne uređaje posebno je zanimljiv za UIX dizajnere, a biće predstavljen u četvrtak 3. jula.

  Izvor: MONDO portal.

Beogradska kompanija Wireless Media predstaviće u Novoj Iskri svoj proizvod namenjen razvoju mobilnih aplikacija - WM App Bulilder. Ovaj online alat za lako i kreativno razvijanje aplikacija za mobilne uređaje posebno je zanimljiv za UIX dizajnere, a biće predstavljen u četvrtak 3. jula od 18 sati.

WM App Builder je proizvod kojim se ova srpska kompanija ponosi i koji je već dva puta predstavljen na prestižnom Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni.

Prezentacija koja će biti održana u Novoj Iskri stoga je odgovarajuće naslovljena "Novi alat za novo tržište", s obzirom da je tržište aplikacija za mobilne aparate (telefone i tablet uređaje) i dalje u velikoj ekspanziji, a samim tim i potražnja za kvalitetnim front-end i interfejs (UIX) dizajnerima. WM App Bulider upravo je proizvod koji vam može olakšati da se brzo i uspešno pozicionirate na ovom rastućem tržištu, bilo da ste dizajner, ilustrator ili developer. Prezentacija je posebno namenjena web dizajnerima, grafičkim dizajnerima, ilustratorima i arhitektama koji trenutno nemaju angažman na digitalnom tržištu.

Pored prezentacije celokupnih mogućnosti WM App Buildera, istom prilikom biće i uživo demonstriran princip i workflow ovog programa, kroz slaganje jedne od stranica aplikacije. WM App Bulider već je korišćen za produkciju brojnih aplikacija na domaćem tržištu, uključujući i one za nedavno održani Mad in Belgrade Festival, koncert grupe Queens of the Stone Age ili EXIT festival, kao i kroz partnerstva sa većinom mobilnih operatera u regionu, kao i izvan okvira Balkana.WM App Builder je web alat uz pomoć kojeg je moguće brzo i lako kreirati mobilnu aplikaciju za sve tri vodeće platforme: iOS, Android i Windows Phone. Program je namenjen svim zainteresovanim dizajnerima i ilustratorima koji žele da rade i ostvare uspeh na ovom novom digitalnom tržištu - osmišljavanjem kvalitetno dizajniranih, interaktivnih, funkcionalnih i korisnih mobilnih aplikacija. Ovaj proizvod mogu koristiti čak i oni koji nemaju programersko znanje, zahvljujući jednostavnom i intuitivnom interfejsu koji je razvio tim Wireless Medie.

Prezentacija WM App Builder - Novi alat za novo tržište biće održana u Novoj Iskri (Gavrila Principa 43) u četvrtak, 3. jula sa početkom u 18 časova. Ulaz je slobodan, a prezentacija je posebno namenjena profesionalcima iz polja razvoja mobilnih aplikacija.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA