GMail za Android podržava i Zip arhive | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GMail za Android podržava i Zip arhive

Taman pred praznike stći će nam nova verzija GMail aplikacije za Android uređaje, koja omogućava slanje i otvaranje ZIP datoteka i slanje gotovo bilo koje vrsta fajla.

 Izvor: Google.

Verzija GMail aplikacije 4.7, koja je već stigla nekim korisnicima, omogućava slanje bilo koje vrste fajla kroz mejl servis sa smartfona/tableta na Android sistemu, ali i prijem/ovaranje i slanje ZIP datoteka. Tačnije, podržani su ovi formati arhiva:
- application/zip
- application/x-gzip
- application/x-bzip2
- application/x-compress
- application/x-compressed i
- application/x-tar.

Google je, kao deo "Project Svelte" omogućio kvalitetniji i stabilniji rad GMail aplikacije i na uređajima sa malo operativne memorije, kakvih je u Android svetu najveći deo. To znači da će korisnici brže otvarati i pokretati aplikaciju i mejlove i brže učitavati pridužene fajlove.

Novosti su i predefinisani odovori na pristigle mejlove kada ste odsutni, podsetnik na zakazane datume kroz mejl aplikaciju, kao i podrška za direktnu štampu na KitKat uređajima.

Više detalja o ovome možete pronaći na GMail blogu, ali i na OVOM portalu.

Pratite MONDO MobIT portal na Facebooku. Vidimo se i na Fejsu, uz dosta iznenađenja i super fotki telefona i drugih mobilnih uređaja ;)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi