Opet frka

KRIZA BIVŠE PES IGRE: Odložen Master League režim za 2023, čak će se i plaćati

Jedna stvar sa igrom eFootball 2022 je sigurna - spustite očekivanja, manje ćete se nervirati!

Izvor: SMARTLife / Konami

Konami je potvrdio da eFootball neće dobiti Master League mod igranja sve do 2023. godine, ali čak nije otkrio ni okviran period toga.

Ovaj režim igranja bio je izuzetno popularan i važan među igračima kad je eFootball bio poznat kao Pro Evolution Soccer.

Ipak, za one koji ne znaju dovoljno detalja, Master League mod je režim izgradnje karijere u kojem igrači preuzimaju kontrolu nad timom i unapređuju ga svojim odlukama, između ostalog i kupovinom i prodajom igrača, dok pokušavaju da osvoje lige i kupove.

Prema onome što je kroz nekoliko objava napisano na zvaničnom eFootball Twitter nalogu, Master League neće stići na virtuelna igrališta konzola, PC-ja i mobilnih sve do sledeće godine i to "tokom 2023. godine", a da šok za igrače bude još veći - biće dostupan kao premijum tj. sadržaj koji se plaća!

U potpuno neočekivanoj i prilično zbunjujućoj objavi Konami-ja se navodi i to da "da će broj timova koji se mogu birati u ligama i klupskih timova biti proširen i distribuiran kao dodatan sadržaj koji se plaća" (?!).

Neke editing opcije i cross-platform podrška stižu krajem 2022. godine

Kako se pitaju mnogi igrači, ali i gejming mediji, ostaje nejasno i to da li će sadašnji Match režim igre, koji igračima daje pristup do samo devet licenciranih timova tokom oflajn i CPU prijateljskih mečeva, dobijati dodatne timove kao sadržaj koji se plaća ili će nekih dodataka biti i besplatno, pošto Konami kaže da će nekih proširenja biti, ali i da će se ona plaćati.

Kako god bilo, Konami iz nekog razloga non-stop uklizava sam sebi u noge kad je eFootball igra u pitanju i nikako da se oporavi od niza problema koje je sam i izazvao traljavom prezentacijom i gejmplejom igre, koja je imala i brojne druge probleme…

Ima li eFootball 2022 igrača među vama, šta kažete na sve?

Po ovome će eFootball 2022 zauvek ostati upamćen: