Zombiji su zabavni

"PATRLJKO", ZOMBI BUNTOVNIK BEZ PULSA: Besplatan na Epic Games platformi

Godina je 1959. a vi ste zombi u malom gradu. Gladni ste, a toliko živih stanovnika šeta okolo sa ukusnim, sočnim mozgovima...

Izvor: SmartLife / Steam / Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Kao što je Duke Nukem dušao da šutira vanzemaljce u zadnjicu i žvaće žvake, a ponestalo mu je žvaka, tako je i Patrljko (Stubbs) tu da pravi haos po gradu i pojede po koji mozak u procesu. Igra koja je od danas (14.10.) besplatna za sve koji se prijave na Epic Games i dodaju je u svoju biblioteku u narednih 6 dana je zabavna zombi avantura iz 2005. sa vrlo visokom ocenom, za razliku od Konami eFootbal 2021 igre.

Možda će vas zanimati

Uprkos tome što je stara skoro 16 godina, “Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse” će vas i dalje lepo zabaviti svojim humorom i šalama kojih ima na svakom koraku. Patrljka je neko probudio iz svog pedesetogodišnjeg sna, i vi treba da mu pomognete da se osveti onima koji su to uradili.

Zujanjem po gradu moći ćete da kontrolišete stanovnike svojim zombi moćima da se borite protiv civila, policije i vojske dok ne stignete do glavnog negativca, Endrua Ponedeljka. Dalje vam nećemo otkrivati, da vam ne bismo pokvarili zabavu.

Da biste napunili svoj arsenal zombi povraćke, granata od iznutrica i apokaliptičnih gasova potrebno je da gricnete pokojeg prolaznika, sa naglaskom na ukusnim mozgovima. Igra vam dozvoljava da gađate protivnike delovima svog tela, grizete neprijatelje kako biste ih prebacili u svoju armiju nemrtvih ili se priključiti nekom od svojih prijatelja u klasičnoj kooperativnoj timskoj zabavi sa ekranom podeljenim na pola. Napomena: prijatelj ne dolazi u paketu sa digitalnom kopijom igre. Maler.

Patrljko zombi bez pulsa
Izvor: YouTube / Aspyr Media

Kako je u pitanju starija igra koja koristi originalni Halo endžin sistemski zahtevi nisu preveliki, pa će Patrljko lepo raditi na nekom Intel Core procesoru, suštinski bilo koje generacije, u paketu sa 4 ili 8 GB memorije i diskretnom grafikom niža klase (Radeon R9 M270 ili GeForce GTX 660) sa bar 2 GB video memorije.

Tagovi