Požurite!

NBA 2K21 BESPLATNO SVIMA: Uštedite 60€ i vodite Jokića, Bogdanovića i Marjanovića do NBA titule!

Preuzmite besplatno NBA 2K21, taman dok čekate da Playoff NBA lige počne!

Izvor: MONDO / 2K

Kao i svake nedelje, Epic Games Store časti sa besplatnim video igrama, a ovog puta su rešili da obraduju sve ljubitelje košarke!

Uoči Playoff NBA lige, Epic je odlučio da podari svojim korisnicima NBA 2K21!

Poslednja košarkaška simulacija iz 2K Games studijaće biti dostupna za preuzimanje od 20. pa sve do 27. maja, kada će nova video igra biti besplatna. Da biste preuzeli ovaj naslov, potrebno je da posedujete nalog/profil na Epic Games Store platformi, a mi ćemo vam olakšati stvari te je samo potrebno da kliknete na označeni deo ove rečenice kako bi stigli do prodavnice! 

Povremeno ova igra nekada zna i da bude na sniženju, ali i posle više od devet meseci i dalje ima tu premijum cenu od 59,99 evra na platformi Steam. NBA 2K21 dobija i redovno ažuriranja, uglavnom to budu osvežene ocene igrača, tako je Nikola Jokić prethodno imao ocenu 94, dok je nisu podigli na 96! Ipak, treba istaći da ovaj deo nije najbolje prošao kod igrača. 

Portal vg247 ističe da PC igrači mogu međusobno da igraju bez obzira da li poseduju NBA 2k21 sa Epic ili Steam platforme. Ovaj poklon je i deo događaja Epic Mega Sale gde će korisnici dobiti razne popuste i kupone od deset dolara (koji su podložni za igre koje koštaju preko 15 evra/dolara), sve kako bi korsnici mogli da kupe nove igre.

Između ostalog, naslovi kao što su Cyberpunk 2077Assassin’s Creed Valhalla i mnogi drugi su na popustu. Još uvek je nepoznato koji će naslov biti besplatan sledeće nedelje, izgleda da Epic sprema nešto veliko, pošto će Mega Sale akcija trajati sve do 17. juna. Kako svake godine izlazi novi NBA 2k, baš je sada pravo vreme da zaigrate ovu košarkašku simulaciju, kako zbog srpskih igrača koji će učestvovati u Playoff-u NBA lige (Jokić, Marjanović i Bogdanović), tako i zbog činjenice da ćete imati poslednju verziju ove igre, makar do septembra.

NBA 2K21 Gameplay
Izvor: Nicba Naruto
Epic Games Store MEGA Sale 2021
Izvor: Epic Games
NBA 2K21: Next-Gen Gameplay video (MobIT)
Izvor: NBA 2K

Da li ćete igrati NBA 2k21?   

Tagovi