Tom Clancy’s

UBISOFT PRAVI NOVI DIVISON: Biće besplatan za igranje, a u pripremi je i film za Netflix

Ubisoft je otkrio da će možda izaći i do kraja 2021. godine.

Izvor: SMARTLife / Ubisoft

Kompanija Ubisoft je objavila da pravi novu video igru smeštenu u univerzum The Divison igara, a koja će biti potpuno besplatna.

U pitanju je Tom Clancy’s The Division Heartland koji još uvek nema datum izlaska, ali je izdavač napomenuo da će igra izaći možda i u 2021. godini, iako je realnije da ćemo je videti tek naredne godine.

Nema mnogo detalja o ovom naslovu, Ubisoft je Heartland nazvao "igrom za koju nije potrebno iskustvo iz ranijih video igara", ali su napomenuli da će "ova igra pružiti novu perspektivu u ovom univerzumu u novom okruženju". Ubisoft je otkrio da je novi Division planiran za računare, konzole i cloud, prenosi Polygon.

Tom Clancy’s The Division 2 je izašao u martu 2019. godine, taj naslov je bio direktni nastavak igre iz 2016. godine čija je radnja smeštena u Njujorku, a cilj je bio da se iskontroliše razarajuća pandemija. Kao da su predvideli nešto... Sudeći po imenu Heartland, pretpostavljamo da će novi deo biti smešten u ruralnim delovima Srednjeg zapada Amerike, od Ilinoisa (Čikago) pa do Viskonsina, Indijane i Minesote

Što se tiče gejmpleja, tu vam ne možemo ništa reći, moraćemo da sačekamo Ubisoft da otkrije više detalja. Moguće je da će Ubisoft pokušati da se oproba u Battle-Royal žanru, ali treba napomenuti da oni već imaju sličnu besplatnu igru koja se zove Hyper Space, doduše ona nije ni izbližno popularna kao PUBG, Warzone, Apex Legends i Fortnite. Možda se odluče da krenu putem Valorant-akoji je mnogo toga pozajmio od Counter-Strike igre.

Ukoliko nas pitate, mi bi voleli da Heartland ostane veran, koliko je to moguće, originalnim igrama, te da fokus bude i na istraživanju, pucanju, strategiji, preživljavanju, itd.. Pored nove besplatne igre, najuzbudljivije vesti vezane za The Divison je to što će se pojaviti i igra za mobilne telefone, koja će biti drugačija od Heartland-a, dok će u nekoj daljoj budućnosti izaći i film na Netflix platformi, kao i knjige.

U našoj galeriji možete da pogledate plan kompanije Ubisoft za univerzum The Divison, kao i fotografije starijih delova.

Tom Clancy’s The Division 2 video (MobIT)
Izvor: Ubisoft North America

Besplatna igra, igra za telefon, knjiga ili film, šta vas najviše zanima? 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.