Igra koja je zaludela internet: Napravite lozinku koju nijedan haker na planeti neće provaliti | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra koja je zaludela internet: Napravite lozinku koju nijedan haker na planeti neće provaliti

The Password Game je za samo dva dana stekao ogromnu popularnost na internetu.

 The Password Game igra zaludela internet Izvor: Smartlife

Između malih i velikih slova, brojeva i specijalnih karaktera, odabrati lozinku u 2023. godini, pogotovo onu koja se lako pamti, je za mnoge prava noćna mora. Ukoliko spadate u ovu grupu, imamo za vas odličan horor naslov koji je zaludeo internet. Ukoliko niste, u pitanju je veoma interesantna igra koja će testirati granice vašeg strpljenja i maštovitosti - The Password Game.

Cilj The Password Game igre je da stvorite lozinku koju nijedan haker na planeti neće moći da provali, ali da to učinite prateći zadata pravila. Igra počinje prilično lako, a prvo pravilo glasi: "Tvoja lozinka mora sadržati najmanje 5 slova". Međutim, već nakon nekoliko poteza počinje da biva jasno u šta se igrač upustio. Pravila sve više i više naprežu moždane vijuge, novi zadaci zahtevaju da ispravite stare odgovore, u priču ulazi poznavanje mesečevih mena, geografije i šaha, a u jednom momentu je čak potrebno održavati gusenicu u životu!?

"Postoje pravila u ovoj igri koja će osigurati da nikad ne vidim vrata raja", kaže Nil Agarval, kreator The Password Game naslova, čiji Twitter je prepun ljudi koji ga proklinju zbog izazova koji je stavio pred svet.

The Password Game je lansiran pre samo dva dana, a već je uspeo da stekne ogromnu popularnost među internet zajednicom. Ukoliko i vi želite da vidite šta je toliko primamljivo u u vezi ovog naslova, ili jednostavno volite bespotrebnu patnju, obavezno posetite OVAJ LINK i zaigrajte novi hit direktno u vašem internet pregledaču.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA