DOKAŽITE DA STE SPOSOBNI: Umete li da sklopite PC konfiguraciju koja će raditi kako treba? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOKAŽITE DA STE SPOSOBNI: Umete li da sklopite PC konfiguraciju koja će raditi kako treba?

Ovo je pravi test za sve one koji vole da raspravljaju na temu pravljenja gejming, radne i svake druge PC konfiguracije.

 PC Building Simulator besplatno EPIC Store 2 Izvor: SmartLife / Epic Games

PC Building Simulator je solidna simulacija sastavljanja računara, koja je ove nedelje potpuno besplatna na EPIC prodavnici i ne treba je zaobići.

Ovakva igra naročito je zanimljiva u današnje vreme, kad je nabavka novog hardvera, a o kompletnim konfiguracijama da i ne govorimo, za mnoge misaona imenica.

Možda će vas zanimati

Osim slobodnog režima, gde puštate mašti na volju, postoji i onaj profesionalni u kome vodite servis kompjutera.

Tamo ispunjavate različite realne i nerealne zahteve svojih klijenata, uklanjate kvarove i ako ste dovoljno vešti “uvaljujete“ polovne delove umeto novih kako biste dodatno zaradili i lakše i brže unapredili svoj servis (para nikad dosta, kao i uvek).

Igra nije prošla sjajno kod svih kritičara, jer joj optimizacija nije najbolje urađena i pored OK grafike, pa zahteva jaču mašinu od uobičajenih indie igara, PC Building Simulator je dobar naslov za sve entuzijaste koji vole da se upuštaju u avanture sklapanja PC konfiguracija.

Nemojte se zanositi da će ova igra biti dovoljna da od vas napravi pravog hardveraša ili ne daj bože stručnjaka za sastavljanje računara, ali je dobar start i dobra provera za neke koji se već time bave. Kad smo već kod toga valja napomenuti da je mehanika izvođenja igre trebalo da bude slobodnija - da se igraču da na volju kako će šta sklapati i kada, a ne da se prati uvek određena matrica, jer znamo i sami (čak i mi koji se PC konfiguracijama ne bavimo svaki dan) da se prilikom sklapanja računara mnogo više improvizuje, nego što se prate “Kako da…“ koraci.

Igru je samo u prva 24 sata preuzelo preko 4 miliona igrača!

PC Building Simulator je besplatan do 14. oktobra u 17 sati i požurite da ga zgrabite što pre!

Uz igru je dostupno i 11 DLC paketa koji se plaćaju ili sve odjednom možete da ih kupite za 31,5 dolara (bazična igra je 19,99 dolara). Među DLC-ovima nalaze se i Razer, ASUS, AORUS, NZXT, eSports i Overclock edicija). Dodaci su sniženi od 10 do 50% upravo zbog ogromne popularnosti igre, koju je preuzelo najmanje četiri miliona igrača samo u prva 24 sata.

Toliki broj igrača ne može da greši, zar ne?

PC Building Simulator Trailer VIDEO
Izvor: PC Building Simulator

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA