RED ALERT 2 BESPLATAN ZA IGRANJE PREKO BROWSERA, a dodat je i online multiplejer | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RED ALERT 2 BESPLATAN ZA IGRANJE PREKO BROWSERA, a dodat je i online multiplejer

Igra koja je izašla 2000. godine i bila jedna od najprodavanijih strategija ikada postala je dostupna za besplatno igranje preko browsera. Igra vas stavlja na stranu Sovjeta ili Saveznika i omogućava vas da se setite kako je bilo igrati PC igre pre više od 20 godina.

Red Alert 2 igra u browseru
Izvor: YouTube / Red Alert 2: Chrono Divide

Napomenućemo i da ova online verzija ne dozvoljava igranje klasičnih kampanja i skirmish misija, ali vam omogućava da ukrstite koplja sa drugarima i nasumično izabranim igračima.

Igra apsolutno nije zahtevna i svi koji imaju iole noviji računar će bez problema moći da uživaju u ovom naslovu, a jedini kamen spoticanja može biti sistemski zahtev za 4 GB memorije. Takođe se naglašava da nije preporučljivo koristiti Firefox kako biste dobili najbolje performanse u igri.

Kako igrati Command & Conquer: Red Alert 2?

  1. Idite na adresu game.chronodivide.com
  2. Registrujte nalog. Sve što vam je potrebno su korisničko ime i šifra
  3. Kliknite na dugme "Custom Match"
  4. Kreirajte svoju partiju ili se pridružite postojećim
  5. Uživajte

Prema informacijama sa sajta, ChronoDivide, igra je projekat koji su napravili najveći fanovi kako bi rekreirali originalni Red ALert 2 korišćenjem web tehnologija, koje ne zahtevaju da se na vaš računar bilo šta instalira.

Projekat u razvoju 

Pored campanja i skirmish misija, neke trupe i tenkovi nisu još uvek dostupne u igri kao Rocketeer, Tanya, Spy, Yuri, Crazy Ivan, Flak Trooper, Flak Tank, Kirov, Fighter Jet, V3 Rocket i Terror Drone. Takođe fale i neke zgrade kao što su Cloning Vats, Psycho Sensor i druge. Na osnovu informacija sa sajta, igra je projekat na kojem se i dalje radi, pa uskoro možemo očekivati da razvojni tim dodaje trupe, zgrade, tenkove i dodatne funkcionalnosti u narednim verzijama.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA