The Game Changer forum u Srbiji: Nova Victory platforma za Srbiju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

The Game Changer forum u Srbiji: Nova Victory platforma za Srbiju

Prvi SEE Gaming Business Forum: The Game Changer održava se onlajn 20. novembra.

  Izvor: Guliver/Getty images/iStock/AntonioGuillem

Prvi SEE Gaming Business Forum, pod pokroviteljstvom Uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srbije, održaće se onlajn 20. novembra 2020. godine sa početkom u 10 časova.

SEE Gaming Business Forum je prvi regionalni događaj, koji se bavi svim poslovnim aspektima i interesnim sferama industrije igara na sreću, počevši od regulative, odgovornog priređivanja, poslovnih strategija, do primene tehnoloških rešenja, sa posebnim fokusom na tržište Jugoistočne Evrope.

Možda će vas zanimati:

Forum okuplja vodeća svetska i regionalna imena industrije, regulatorna tela i tehnološke kompanije. Pored predstavnika Uprave za igre na sreću Republike Srbije, na konferenciji će govoriti i predstavnici Uprave za igre na sreću Malte i Evropske asocijacije priređivača za onlajn igre na sreću i klađenje (EGBA). Biće prisutni i svi poznati međunarodni i lokalni brendovi, operateri i tehnološke kompanije poput: Betagy, MaxBet, GVC, Sportingbet, Betsson, ElBet, Push Gaming, Relax Gaming, AskGamblers, Blinking, WM Equity Partners itd.

O značaju tehnologije u razvoju savremenih rešenja i platformi za igre na sreću, kao i pristupu u razvoju prilagođenih rešenja prema svakom posebnom tržištu, govoriće Nikola Perić, direktor kompanije Betagy.

Važan preduslov uspeha u ovom poslu jeste upotreba najsavremenije tehnologije i konstantno unapređenje proizvoda, ali - najvažnije jeste dobra analiza tržišta na koje izlazimo i prilagođavanje razvoja platforme prema svakom tržištu. To je ono što je ostvarilo uspeh u našem dosadašnjem poslovanju na drugim tržištima i što ćemo nastaviti da primenjujemo u svakom novom poslovnom izazovu, a prvi sledeći je platforma Victory, koja se kreira za tržište Srbije. Stoga mi je veoma drago što je na forumu pokriven i ovaj veoma važan segment upotrebe tehnologije”, rekao je Perić.

Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu mišljenja između svih interesnih grupa industrije igara na sreću, online i land-based priređivača, regionalnih regulatornih tela i asocijacija, konsultanata, kompanijama koje se bave razvojem igara i softverskih rešenja, KYC rešenja, kako bi razgovarali o pravnim okvirima, poslovnim i tehnološkim izazovima, kao i budućim trendovima na ovom dinamičnom i zahtevnom tržištu.

Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA