YUGO u GTA 5 i još 15 najboljih GTA modova: Opisi, download linkovi (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YUGO u GTA 5 i još 15 najboljih GTA modova: Opisi, download linkovi (VIDEO)

Nadamo se da ste iskoristili priliku da besplatno preuzmete GTA V i GTA Online, jer vam sad dajemo još desetine sati kroz ove fenomenalne i besplatne modove.

  Izvor: Promo / GTA

Sad kad je većina vas preuzela besplatno GTA V i GTA Online igre vreme je da vam pokažemo I dodatne stvari, koje će peti deo serijala učiniti još boljim.

GTA 5 igra je prodata u preko 130 miliona kopija dosad, čime malo koja igra dosad može da se pohvali I GTA 5 I GTA Online su među najuspešnijim igrama ikad čak i nakon više godina od premijere.

Možda će vas zanimati:

Uspeh leži u aktivnoj podršci za GTA Online komponentu, kao i odličnoj singlplejer kampanji, koja je dodatno obogaćena modovima. Play! Zine je za sve nas pripremio listu najboljih GTA 5 modova, kojima možete promeniti iskustvo i zabaviti se kao nikad pre.

Modovi, koji na listi dolaze iz različitih kategorija, manipulacije mehanikama, grafičko doterivanje, ekspanzija gejmpleja i slično, tako da će se za svakoga naći nešto.

Kroz opise ubacivali smo i linkove, koji će vas odvesti kako do adrese sa koje se besplatno preuzima mod, ali i linkove ka detaljnijim objašnjenjima o modovima, o kojima smo već ranije pisali.

GTA 5 Yugo 45

Domaća legenda, automobil Zastava Yugo 45, kojeg još uvek ne možemo da se "otresemo" sa ulica, izgleda baš dobro u GTA V modu.

Zastava Yugo 45 je prva verzija moda za GTA V, koji je delo autora nadimka Stefan_Menjac. Za instalaciju ove verzije biće vam potreban softver OpenIV, koji ćete, ako ga već nemate, pronaći na linku. Od onoga što bismo izdvojili, osim oduševljenja što je Zastava Yugo 45 u GTA 5 igri, jesu visokokvalitetne teksture spoljašnjosti i unutrašnjosti, aktivna vrata, kamera iz prvog lica, svetla i dugmići svetle, kočiona svetla, rikverc svetla, ruke na volanu, aktivni točkovi i još dosta toga, čega deo možete videti dole.

Ocena ovog moda je 4.97 od pet, za sada, preuzet je oko 5.000 puta i nastao je na osnovu prethodnog moda Assetto Corsa, čiji je autor Maksim Mitrovik.

Preuzmite Yugo 45 mod

GTA V Mods | Showcases | Zastava Yugo 1.0
Izvor: What Comes Around™

GTA 5 PC MODS - ZASTAVA YUGO
Izvor: LipskaGTA

GTA 5 virtuelna realnost

U šestoj godini postojanja GTA V je dobio i mod, koji omogućava potpuno prelaženje GTA 5 kao VR naslova. Sličnih pokušaja je bilo do sada, ali je ovo najpotpunija i najbolja verzija za igranje u virtuelnoj realnosti.

Mod ne predstavlja samo izmeštenu poziciju kamere, već je u potpunosti kompatibilan sa kontrolama i pokretima, koje zadajete kacigom i kontrolerima, čak su i međuscene u prvom licu. Mod funkcioniše dosta kompleksno, ali to u ovom trenutku ne treba da vas zabrinjava, jer je instalacija dosta prosta. Ono što ovaj mod čini još boljim jeste to da je kompatibilan sa brojnim drugim modovima, pre svega onim vizuelnim, poput Redux i NaturalVision Remastered (opisali smo ih dole, nastavite da čitate), čime GTA 5 postaje još interesantniji.

Preuzmite GTA 5 VR mod

GTA V R.E.A.L VR Mod by LukeRoss video (MobIT)
Izvor: Deutsche VR Gamer

Iron Man

Grand Theft Auto V je moguće iskusiti iz ugla tri glavna lika igre - Majkla, Frenklina i Trevora - ali modovima je ponuda proširena i na superheroje. Modovi, koji vas stavljaju u odore tj. oklope superheroja ili junaka iz anime serija ima dosta, ali je nama iz ponude najzanimljiviji onaj, koji donosi metalni oklop Tonija Starka.

Ovaj Iron Man mod je baziran na osnovu Mark 50 odela iz filma Infinity War, što znači da imate dodatnu potporu pri letenju i solidan arsenal oružja. Dobar detalj je što možete da lebdite dok napadate pošteni narod Los Santosa.

Preuzmite Iron Man mod

GTA 5 Mod Iron Man Mod video (MobIT)
Izvor: Infrared Gaming

Complex Control

Možda zvuči kao da je ovaj mod namenjen poboljšanju mehanike upravljanja u igri, ali varate se. Ovaj mod značajno menja gejmplej igre kombinovanjem Battle Royale i Rogue-Lite elemenata. Igrate kao avatar, proceduralno generisana osoba sa sposobnošću transformisanja i specijalnim moćima. Pravila igre nalažu da za pobedu morate ostati jedini preživeli u zoni, a onda novi meč počinje i vi se premeštate na nasumično odabrano mesto na mapi.

Za ovaj mod je preporučljivo da posedujete isključivo original verziju igre, pošto se dosta elemenata koristi iz nedavnih multiplejer dodataka.

Preuzmite Complex Control mod

Complex Control GTA V mod video (MobIT)
Izvor: THEAETIK

GTA 5 Redux

GTA V Redux je mod koji se primarno bavi kozmetičkim poboljšanjima grafike. Los Santos će izgledati lepše nego ikad sa ispeglanim teksturama i proširenom paletom boja i to bez dodatnog žrtvovanja frejmrejta. Osvetljenje i novi oblaci su nešto zbog čega ćete zastati da se divite novonastalom realizmu u igri, ali to nije sve.

Ovaj ambiciozni mod prilagođava gejmplej komponentu sa prefinjenom mehanikom vožnje, boljim napucavanjem i ostalim inovacijama.

Preuzmite GTA 5 Redux mod

GTA 5 REDUX - OFFICIAL LAUNCH TRAILER
Izvor: Josh Romito

Red House

Ako želite da dodatno obogatite singlplejer iskustvo nakon završene kampanje, Red House mod donosi nove pljačke, preko 20 posebno dizajniranih misija i pritom imate telohranitelje, koji će vam pomoći.

Red House dobar deo ovog sadržaja povlači iz GTA Online, tako da ovde bez ometanja možete sami rešavati misije i pljačkati. Mod je obogaćen dodatnim misijama, koje morate rešavati u maniru šunjanja, tako da dobijate veći izazov.

Preuzmite Red House mod

GTA 5 Red House Mod video (MobIT)
Izvor: Ghost Rolly

GTA Space

Ako ste se zasitili Los Santosa i želite da odete negde druge, GTA Space vas vodi van Zemlje. Ovaj mod uvodi element priče, prema kojoj vanzemaljci dolazi i morate da se borite protiv njih, što zahteva odlazak i obilazak svemira.

Mod donosi skroman broj misija, ali je izuzetno zanimljivo videti šta je mala grupa modera uspela da postigne u jednoj igri na potpuno nov način.

Preuzmite GTA Space mod

Grand Theft Space - GTA 5 Mod Trailer
Izvor: Grand Theft Space.

Open All Interiors

Ovo je jedan od esencijalnih modova ako želite da Los Santos istražite temeljno. Open All Interiors ne otvara sve građevine u igri, ali vam daje šansu da obiđete neke, koje su inače dostupne samo tokom prelaska određenih misija, ili one koji su obrisani iz finalne verzije igre.

Ti prostori neće biti prazni, već ovaj mod u njih uvodi i NPC likove.

Preuzmite Open All Interiors mod

GTA V OPEN ALL INTERIORS Mod video (MobIT)
Izvor: NewTheft

NaturalVision Remastered

Još jedan mod, koji se bavi grafičkim poboljšanjima se našao na ovoj listi. NaturalVision Remastered je tu da se postara da vremenske prilike, ambijentalne boje i okruženja u GTA 5 budu što bliža fotorealističnosti, a čini nam se da je odrađen odličan posao. Kreator Razed je u ovaj mod uložio preko 1.200 sati rada, i moramo priznati da je vredelo.

Natural Vision Remastered je nekoliko puta nadograđivan, pa tako ovaj naslov izgleda lepše nego ikad.

P. S. Tokom 2020. očekujemo i novi NaturalVision Evolved, još prefinjeniju verziju ovog moda, pa pratite razvoj ovog modera redovno.

Preuzmite NaturalVision Remastered mod

GTA V Photorealistic Graphics Mod NaturalVision
Izvor: taltigolt.

NaturalVision ✪ Remastered (4K Graphics Trailer) GTAV
Izvor: Razed.

Singleplayer Snow

Zima je neizostavna tema GTA igara. Svaki naslov serijala ima snežni mod, pa i petica. Ovde je mod moguće uključiti/isključiti pritiskom na taster, a kada ga uključite ceo Los Santos dobija praznično okruženje.

Ovo nije samo vizuelni mod, već se i upravljanje vozilima otežava u zavisnosti od snegom pokrivene podloge, a i zvučni efekti su prilagođeni. Mod se najbolje uklapa kad je aktivna vremenska pojava snega.

Preuzmite Singleplayer Snow

GTA 5 SINGLEPLAYER SNOW MOD video (MobIT)
Izvor: iPodmail

GTA 5 Pedestrian Riot

Odnos vašeg lika ka svima i svima ka njemu je uvek isti - vi ste za njih bog i batina, a njima samo preostaje da beže ili da dočekaju šta ste za njih pripremili. Ali ne i sa Pedestrian Riot.

U ovom modu je agresivnost pešaka podignuta na maksimalan nivo tako da na ulicama vlada prava apokalipsa. Svako je naoružan do zuba sa ciljem da ubije svakog ko mu se nađe na putu, a tu spada i vaš lik. Čitavo osoblje sprovodilaca zakona je otišlo na zasluženi odmor, dok na ulima vlada haos. Svi su ustali na levu nogu, a vi u opcijama određujete, koji je razlog za tako nešto.

Preuzmite GTA 5 Pedestrian Riot

GTA V Pedestrian Riot Mod video (MobIT)
Izvor: JoshLmao

GTA V RPG

GTA V RPG mod je tu da se izbori protiv linearnosti, koja postoji tokom prelaska GTA V priče, i to dodavanjem stabla veština nalik onom iz Fallout i Elder Scrolls igara. Sa ovim modom imate opciju da odaberete neku klasu, i zatim krećete na avanturu rešavanja zadataka, sakupljanja iskustava i izgradnju umeća svog lika. Ne zaboravite i loot u igri.

RPG mod se konstantno proširuje, pa je od početka dodata nadogradnja vozila, oružja i dodatne mini-igre, kojima možete ubijati vreme. Odlična zabava u jednom modu.

Preuzmite GTA V RPG mod

GTA 5 RPG Mod Video (MobIT)
Izvor: LogicSpawn

Project London

Los Santos je fiktivni grad smešten negde u Sjedinjenim Državama, to je već jasno. Međutim, kako bi bilo kad bi se radnja prebacila na drugu stranu okeana - u London. Odgovor na ovo pitanje daje Project London mod. On ne prenosi igru na novu mapu, već postojeće teksture menja novim, britanskim, pa tako možete videti stadion Vembli, Londonsku vatrogasnu stanicu, Hitrou aerodrom, poznate ulice Londona i druge znamenitosti.

Mod izgleda odlično, ali nažalost više nema aktivnu podršku razvojnog tima.

Preuzmite Priject London mod

GTA 5 London mod video (MobIT)
Izvor: iCrazyTeddy

Kamiondžije

Trucking Missions mod vas stavlja za volan na rešavanje velikog broja misija, koje od vas zahtevaju transport robe između naseljenih i ruralnih regija. Inspiracija za ovo se vuče iz Euro Truck Simulator, s tim što u GTA 5 imate priliku da iz kamiona iskočite i direktno se obračunate sa vozačem, koji vam ide na živce. Samo pazite da se ne obračunavate pomoću vašeg vozila, pošto morate da vodite računa na štetu kamiona i tovara.

Ovaj mod je preporučljivo upotpuniti proširenim realizmom, koji zahteva čak i dolivanje goriva u rezervoar…

Preuzmite Trucking Mission mod

GTA 5 Kamijondžije mod video (MobIT)
Izvor: Weiner

GTA Vice City Remastered

Ah, Vice City. Slatka uspomena svakog obožavaoca GTA serijala, ali i video igara generalno. Moderi praćeni nostalgijom su otpočeli zanimljiv projekat nazvan Vice City Remastered, sa ciljem da ovaj stari naslov izgrade u RAGE endžinu, koji pokreće peticu.

Mod je postigao odličan uspeh, pošto je čitava Vice City mapa dostupna kao DLC, ali sa grafičkim osveženjem i nekim novim detaljima. Grad je funkcionalan i odličan za prisećanje na original, samo nam još fali Tomi.

Preuzmite GTA Vice City Remastered mod

GTA: Vice City Remastered mod video (MobIT)
Izvor: Gaming Authority

GTA Zombiji

I za kraj Zombiji. Zašto ne dodati survival element u GTA 5 i to sa sve zombijima. Pred vama su talasi hodajućih neživih, koje možete vraćati u zagrobni život metodama, koje vam se najviše dopadaju. Za to što ulice čistite od zombija dobijate i nagrade.

Ovaj mod funkcioniše kao dodatak, koji se aktivira pritiskom na određeno dugme, tako da se odjednom vi nalazite kao jedini preživeli.

Preuzmite GTA Zombiji mod

GTA V Zombies mod video (MobIT)
Izvor: GTA World Modifications

Ovo je samo delić beskrajne ponude modova koje možete pronaći na sajtovima posvećenim promenama, a ako želite da se bavite dodatnim istraživanjem posetite ove sajtove:

Koji se mod vama najviše dopada? Koji ste već isprobali?

Pišite nam u komentarima svoje utiske i pošaljite svoje preporuke!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA