Evo boljeg načina da igrate FIFA i PES na telefonu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo boljeg načina da igrate FIFA i PES na telefonu!

Igrati sportske simulacije, ali i sve druge igre je sad mnogo lakše i prijatnije!

  Izvor: MONDO / HONOR

Jedna od kompanija, koja “koketira“ sa svim industrijama zabave (uključujući domaću muzičku scenu) je baš HONOR kompanija, koja je ove godine došla i na Gamescom 2019 sajam da predstavi svoju saradnju sa Fortnite igrom i svih 60 fps gejmplejom, ali i najavi nov proizvod za svoju gejmerski orijentisanu publiku.

HONOR Play upoznali smo nedavno, telefon posebno namenjen igranju igara, a poslednji model HONOR 20, koji dolazi sa GPU Turbo 3.0 i Kirin 980 procesorom je još jedan top telefon za različite igre. I ovaj model i HONOR Play i mnogi drugi (HONOR 10, HONOR View 20…) sad imaju i poseban gejmerski dodatak - HONOR Gamepad.

Dodatak se stavlja s leve ili desne strane telefona, sadrži gejmerske tastere i stick (pečurkicu), dodatne tastere za igru, a unutra i bateriju kapaciteta 400 mAh za desetak sati neprekidnog igranja. Ako bateriju Gamepad-a istrošite tu je USB Type-C za njegovo punjenje.

Zapravo, HONOR Gamepad je moguće koristiti sa bilo kojim USB Type-C telefonom i iskoristiti njegove prednosti lakšeg upravljanja igrama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA