Kao Džedaji u Star Wars: Jedi Fallen Order | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao Džedaji u Star Wars: Jedi Fallen Order

Otkriveno ime nove Star Wars igre i tek nekoliko novih pojedinosti u okviru Electronic Arts E3 prezentacije u Los Anđelesu.

  Izvor: Promo / EA

Znamo da studio Respawn Entertainment već neko vreme radi na Star Wars igri, a u noći između 9. i 10. juna smo dobili i par novih zanimljivih informacija, koje nam je otkrio sam osnivač studija, Vins Zampela, u okviru Electronic ArtsE3 2018 konferencije.

Zašto su igrači "sahranili" prethodnu Star Wars igru

 Igra je dobila zvanično ime, zove se Star Wars: Jedi Fallen Order i igraćemo kao Džedaji! Osim toga, znamo i u kom delu “tajmlana” će se dešavati - to će biti između epizoda III i IV, odnosno tačno između prva tri filma i druga tri filma.

Na kraju, dobili smo i datum izlaska, to će biti decembar 2019. godine, tako da ćemo se još načekati. Nažalost, zaključuje Play! Zine, to je za sada sve što ćemo od ove igre dobiti na E3 spektaklu, i trenutno još uvek nemamo nikakvog konkretnog materijala u vidu snimaka ili slika, kao ni o tome kakav će to uopšte žanr igre biti.

Šta biste vi voleli da vidite od nove Star Wars igre?

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA