Spajaju se Assassin’s Creed i Final Fantasy XV | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spajaju se Assassin’s Creed i Final Fantasy XV

Da, Ubisoft i Square Enix najavile su baše nešto takvo!

  Izvor: Promo/Ubisoft/Square Enix.
 Assassin's Creed Final Fantasy XV Izvor: Promo/Ubisoft/Square Enix.

Kompanije Ubisoft i Square Enix su na Gamescom sajmu najavile interesantnu saradnju, koja će elemente iz Assassin’s Creed igre preneti u grad iz Final Fantasy XV igre, Lestalum, kroz specijalni i vremenski ograničeni događaj.

Događaj će početi 31. avgusta i trajaće do 31. januara 2018. godine, i tokom tog perioda svi korisnici igre Final Fantasy XV mogu da besplatno preuzmu DLC, nazvan Assassin’s Festival, koji će Lestalum ukrasiti brojnim ukrasima i detaljima iz franšize o ubicama iz senke, a tu će biti i veliki broj novih aktivnosti. Noctis će, uz pomoć „asasin odela“, dobiti dobro poznate sposobnosti istraživanja i borbe.

Pratite sve Gamescom najave (igre, hardver) ovde!

Obe kompanije su nam saradnju najavljivali dosta ranije, što su oni sa oštrim okom za detalje verovatno uočili, u Gamescom sinematiku za AC: Origins, prošlogodišnjem videu za FF XV, i prvom zvaničnom videu za AC: Origins.

Ašraf Ismail, producent igre u Ubisoft Montrealu, je objasnio kako se došlo na ovakvu ideju: “Ova saradnja je nastala zato što smo veliki obožavaoci jedni drugih. Postoji dosta međusobnog poštovanja između dva tima i jako smo uzbuđeni zbog šanse da izrazimo poštovanje našim kreacijama i na ovaj način“, preneo je Play! Zine.

Assassin’s Creed izlazi 27. oktobra za PC, Xbox One i PlayStation 4, dok će verzija za Xbox One X konzolu postati dostupna 7. novembra.

FINAL FANTASY XV: Assassin’s Festival
Izvor: Final Fantasy XV.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA