WoT - Opasni novi, laki tenkovi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WoT - Opasni novi, laki tenkovi

Novo ažuriranje za popularnu igru World of Tanks je stiglo i donelo neke interesantne promene, koje bi trebale da učine partije interesantnijim.

 Izvor: Promo/Wargaming

Ažuriranje 9.18, za popularnu World of Tanks igru je stiglo. U pitanju je jedno od značajnijih ažuriranja, koje je donelo rebalansiranje artiljerije, popravljen matchmaking (način na koji se biraju sastavi tenkova u svakoj partiji), dodati su laki tenkovi desetog nivoa a dosadašnji su izmenjeni i pomereni i 26 tenkova je prebačeno u HD. Dan nakon izlaska zakrpe, novi sistem, zamene starih premijum tenkova za nove, je uveden.

WoT – novo ažuriranje, novi tenkovi

Prva stvar, koju su mnogi čekali, je rebalans artiljerije, koja sada ima novu ulogu i nove odlike. Od sada može da ispaljuje samo HE granate, ima veći radijus eksplozije, kraće puni i ima novu mogućnost ošamućivanja posade tenka koji se nađe unutar same eksplozije. To ošamućivanje smanjuje osobine posade i traje određen period. Dobra vest za ostale tenkiste je da arti sada skida mnogo manje poena zdravlja kada pogodi.

World of Tanks - Update Review 9.18
Izvor: Wargaming Europe

Popravljen matchmaking ili MM, donosi  bitke novog formata, koji ograničava broj artiljerija po timovima na 3, radi u novom 3-5-7 ili 5-10 sistemu, gde je broj tenkova višeg nivoa manji od broja tenkova nižeg, na primer 3 tenka desetog nivoa, 5 devetog i 7 osmog. Pored toga onemogućeni su vodovi za tenkove koji nisu isti nivo, kao i mogućnost ulaska u vod dve ili tri artiljerije.

Poznati WoT igrač umro tokom partije uživo

Laki tenkovi desetog nivoa su ubačeni za nekoliko nacija, dok su postojeći malo promenili mesta i osobine. Dodati su predstavnici Kine, SAD-a, Francuske, Nemačke i SSSR-a. Igra je sada, sa novim promenama, učinjena bržom i interesantnijom, čemu je doprinela i izmena potrošnog materijala, koji od sada može da se koristi više puta u partiji, umesto dosadašnje jednokratne upotrebe.

Od sada je i moguća zamena premijum tenkova. Samo tenkovi VI, VII i VIII nivoa mogu da se menjaju i to na sledeći način: odabere se tenk za kupovinu zlatom, potom se odabere koji tenk želi da se proda, koji se može utopiti upola cene što se pretvara u popust za kupovinu tenka kojeg ste odabrali. Ovaj sistem nije idealan, ali je moguća opcija, što može nekom i da koristi.

Sve u svemu ovo je odlično ažuriranje, naravno neki aspekti lakih tenkova će se verovatno morati rebalansirati ubuduće, ali novi MM sistem radi odlično, mape su bolje izmešane, što je još jedna novina, a novi artiljerijski sistem je manje frustrirajuć za ne-arti igrače, koji više ne bivaju uništeni jednim hicem u tolikoj meri. To je to što se ovog ažuriranja tiče, sledeće je već u planu. Srećno na bojnom polju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi