Cure informacije o novoj Need for Speed igri | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cure informacije o novoj Need for Speed igri

Ovaj Need for Speed biće nešto sasvim posebno, veruju oni koji ga prave, a pričalo se i o novoj Star Wars igri...

  Izvor: Play.co.rs

Iz zvaničnog izveštaja koji je izvršni direktor Electronic Arts, Endru Vilson, dao svojim akcionarima, saznajemo da će nastavak igre Star Wars Battlefront. studija DICE, stići već ove godine u “sezoni praznika” što je u Americi period septembar-decembar.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da će igra imati i singleplejer kampanju, nešto što je mnogima najviše nedostajalo u prvoj igri. Rečeno je da će igra biti mnogo veća i da će omogućiti igračima “da posete veliki broj novih lokacija i da igraju sa mnogim čuvenim herojima i karakterima kroz mnogobrojne ere Star Wars sveta”.

Pominje se još i da su Rogue One i The Force Awakens otvorili mnoge nove pravce za razvoj novih priča, tako da nije nemoguće da će priča kampanje u Battlefront nastavku biti na neki način povezana sa ovim filmovima, objavio je Play! Zine.

U dokumentu se takođe pominje da ćemo (fiskalne 2018. godine) dobiti i novu Need For Speed igru, za koju Endru kaže da veruje da je “najbolja i najlepša NFS igra koju su ikada napravili”.

Ceo izveštaj za akcionare možete pogledati OVDE.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA