Mobilnost

MULTIFUNKCIONALAN MINI KAMPER: Trpezarija, kancelarija i spavaća soba u jednom vozilu

Zabavan kamper za celu porodicu, ali i one koji žele da se upuste u avanturu.

Izvor: SMARTLife / Nissan / Autech

Slavni proizvođač automobila, Nissan je tokom pandemije koronavirusa rešio da promeni svoju poslovnu politiku.

Na početku ove 2021. godine predstavili su svoje koncepte za kampere, a sada su ove ideje postale stvarnost!

Nissan je plasirao jedan multifunkcionalan kamper u Japanu! U saradnji sa kompanijom Autech su izbacili Nissan's NV350 Caravan Multibed.Kao što možete da pretpostavite iz samog imena, ovo vozilo će posedovati i krevet, što će ga činiti idealnim za sve one koji su željni avanture, ili vole da putuju sa porodicom, a da stvar bude još zanimljivija, ovaj kamper može da se pretvori i u pokretnu kancelariju!

Ovaj model je veoma sličan konceptu predstavljenom na početku godine, OGUshow NV350 Caravan ES Mobility, ali se čini jednostavnijim, prenosi NewAtlas. Oba vozila imaju istu bazu NV350, dok je glavna razlika ta što Multibed poseduje dve klupe umesto tri ploče, pogledajte u videu na kraju teksta kako i taj koncept izgleda.

Multibed omogućava brzu transformaciju, te od kreveta veoma lako možete da napravite prostor za ručak sa sve stolom. Te dve daske ostavljaju dosta prostora i za noge, a ukoliko želite da napravite krevet za tri osobe možete da popunite taj prostor između sa jastucima koji se instaliraju tako što ih stavite između. Nećete propasti ukoliko legnete po sredini jer se ispod nalaze ramovi koji će vas držati. Krevet je dimenzija 176x151 centimetara.

Ukoliko vam je potreban prostor u gepeku, leva i desna klupa mogu da se saviju uza zid. Ako je kojim slučajem krevet razvijen, možete ispod njega da stavite torbe i drugu opremu koju ste poneli. Treba istaći da je Multibed kamper bez kuhinje i toaleta. Ovo vozilo je predviđeno za petočlanu porodicu, od čega će dvoje morati da spavaju van vozila, to jest u šatoru koji ide uz kamper.

Uz ovo vozilo će se dobiti i dodaci kao što su stalci za daske za surfovanje, šator za zadnja vrata, stalak za šušenje peškira i kupaćih kostima. Cena ovog kampera varira od modela, najjeftinija verzija je oko 31.000 dolara (3,4 miliona ¥) , a najskuplja 39.400 dolara (3,4 miliona ¥).

NV350 Multibed
Izvor: wonderdriving
NV350CARAVAN OGUshow
Izvor: 【公式】OGUshowチャンネル

Šta vi mislite o ovom vozilu?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.