Prava odluka!

IDEALAN NOVOGODIŠNJI GEDŽET: Poklonite nekom istovremeno i motivaciju i sjajan mali uređaj

Pronađite savršen pametni sat ili pametnu narukvicu iz najnovije Huawei kolekcije.

Izvor: SmartLife / Huawei

Kako da poklonite nekom dragom ili čak sebi nešto za Novu godinu, Božić ili bilo koji drugi dolazeći praznik nešto zanimljivo, a da, osim da ne ostanete bez para, istovremeno napravite i korak ka lepšem i zdravijem životu - imamo predlog, naravno!

Pre svega moramo da vas podsetimo na to da ni u čemu ne treba preterivati, pa tako ni sa praćenjem zdravlja!

Zdravlje treba osluškivati, pratiti bez paranoje i suvišnih briga, jer nam to onda pravi kontraefekat.

Upravo zato su pametan sat ili pametna tj. fitnes narukvica idealan poklon za svakoga ko želi da živi zdravije, ali da korak ka boljem zdravlju napravi diskretno i bez muke, jer - sve što nas opterećuje nije dobro, a ne želimo tako nešto ni da praktikujemo.

Baš zato su smart gedžeti “za na ruku“ idealan izbor za svakoga ko želi da povede računa o zdravlju na lak, ali na način koji preporučuju stručnjaci. Stavite sat, čitate njegova merenja, uporedite ih s vremena na vreme sa podacima u aplikaciji i otkrijete na kraju savet o tome šta je to što biste mogli da promenite da živite kvalitetnije.

Na sve ovo dodajte i činjenicu da ne morate da potrošite veliku svotu novca da sebi ili dragoj osobi kupite ovako nešto i imate lepo zaokruženu priču, koja tokom 2022. godine svima može da pomogne da budu lepše raspoloženi i rasterećeniji.

Tokom poslednjih nekoliko godina Huawei je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača nosivih uređaja, pa tako danas svaki Huawei pametni sat, baš kao i pametna narukvica, kombinuje izuzetne mogućnosti za praćenje sportskih aktivnosti i zdravlja, uz ništa manje atraktivan dizajn i izuzetno dugo trajanje baterije.

Nakon višegodišnjeg ulaganja u razvoj nosivih uređaja, Huawei je uspeo da svoje proizvode učini planetarno popularnim. A kad samo zavirimo u raznolik portfolio tih uređaja, bilo da se radi o njihovim stilskim ili tehničkim opcijama, više je nego jasno čime je to ovaj brend zaslužio tako visoku poziciju. To se posebno odnosi na Huawei pametne satove i pametne narukvice, koji zadovoljavaju najraznovrsnije potrebe najraznovrsnijih korisnika. Proverite koji će Huawei nosivi uređaj vama najviše odgovarati za predstojeću sezonu i sva godišnja doba, jer - Huawei gedžeti se lako prilagođavaju svakom izdanju i kombinuju uz svaki izgled vlasnika.

Huawei Watch GT 3

Ako vodite zdrav način života i, pritom, praktikujete vežbanje, serija Huawei Watch GT 3 dolazi sa naučno inkorporiranom funkcijom za upravljanje zdravljem. Huawei Watch GT 3 na inovativan i zabavan način pomaže korisnicima da ostanu aktivni i u dobroj formi, uz mnogobrojne napredne funkcije za praćenje zdravlja, poput senzora za praćenje sna, otkucaja srca i SpO2.

Ali, nisu samo napredne funkcije ono što definiše Watch GT 3 seriju. Još jedan značajan faktor jeste i ultra-moderan i prilagodljiv dizajn, na koji niko ne ostaje imun.

Huawei Watch GT 3 dolazi u dva modela, a glavna razlika se odnosi na veličinu brojčanika. Huawei Watch GT 3 od 46 mm je težak samo 42,6 g (bez kaiša) i ukupne debljine 11 mm. Sat je lagan, uprkos velikom ekranu brojčanika od 326 ppi, i svojim dizajnom upadljivo podseća na klasične, elegantne satove. Ekran raspolaže bogatim sadržajem, a korisnik do informacija može doći jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana.

Huawei Watch GT 3 od 42 mm je savršena opcija za ljubitelje delikatnijeg i mekšeg dizajna, zbog čega se nameće kao idealan izbor za nežniji pol. Ne samo da je manji, već je i lakši (35 g) i tanji (10,2 mm), što dodatno doprinosi sveukupnoj suptilnosti. Brojčanik jeste manji, ali zahvaljujući displeju sa gustinom piksela od 352 ppi, sadržaj se prikazuje do najsitnijih detalja i u živim bojama. Baš kao i model od 46 mm, Huawei Watch GT 3 od 42 mm podseća na klasične satove. Linije sata su glatke i elegantne, što dodatno doprinosi upečatljivosti dizajna.

Poklon uz Huawei Watch GT 3 do kraja 2021.

Huawei i ovoga puta ima još jedno iznenađenje za sve ljubitelje brenda. Ukoliko do 31.12. kupite novi Huawei Watch GT 3 uz njega dobijate i dve dodatne narukvice kako biste ih mogli menjati, osvežiti svoj izgled i pratiti svoje zdravstvene parametre i aktivnosti.

Huawei Watch 3

U poređenju sa Huawei Watch GT 3 serijom, Huawei Watch 3 se više fokusira na pružanje nadograđene interaktivnosti, poput pametnog telefona.

S mnoštvom pametnih funkcija, ovaj uređaj korisnicima donosi praktično iskustvo koje je poboljšano interakcijom, nezavisnom vezom putem eSIM podrške za LTE mreže i međusobnim povezivanjem sa mnogobrojnim Huawei uređajima u svim scenarijima. Osim toga, možete da strimujete svoje omiljene hitove u pokretu, bez telefona, samo sa svojim Watch 3 pametnim satom.

Huawei Watch 3 nudi pristup raznim aplikacijama, što uređaj čini idealnim pratiocem za putovanja, praćenje zdravstvene metrike, rasporeda sastanaka i dr. Takođe, ne možemo a da ne pomenemo i izuzetan dizajn Huawei Watch 3 pametnog sata, pa, uz dostupnost preko 10.000 vizuelnih tema, ovaj model možete u svim prilikama s lakoćom prilagođavati svom autluku.

Huawei Watch Fit & Bands

Huawei Watch Fit raspolaže tehnologijom brzog punjenja i osigurava dug vek baterije. Reč je o prvom Huawei pametnom satu koji podržava animirane brze treninge sa ciljem maksimalnog iskorišćavanja vremena.

Huawei Watch Fit pametna fitnes narukvica
Izvor: SmartLife / Huawei

Huawei Band 6 pametna narukvica ne samo da pruža udobnost prilikom nošenja, već i precizno prati vaše zdravlje, a sa težinom od samo 18 grama jedva da se i oseti prilikom nošenja.

Ova Huawei pametna narukvica je prva koja podržava celodnevno praćenje SpO2, a pruža i čitav niz naprednih funkcija za analiziranje zdravlja:

  • merenje otkucaja srca
  • praćenje nivoa stresa
  • prikupljanje podataka tokom spavanja
  • praćenje menstrualnog ciklusa i druge.

Takođe, postoji i 96 režima vežbanja, koji, uz naučno relevantnu analizu podataka o vežbanju, dodatno doprinose praktičnosti ovog fantastičnog uređaja.

/PROMO TEKST/